Kraljevska zova za dobar imunitet i brz oporavak

SambuRex (237 ml)

SambuRex za jačanje imuniteta
  • Zahvaljuci tome što je u tečnom obliku, preporučuje se starijim osobama i onima koji imaju problema sa gutanjem, u cilju jačanja imunog sistema
  • U slučaju obične prehlade ili gripa za ubrzanje procesa oporavka
  • U slučaju gušobolje ili kašlja, kao sredstvo za ublažavanje simptoma
  • Osobama koje se bore sa digestivnim tegobama, kao sredstvo za stimulaciju varenja
  • Ne sadrži alkohol, idealan preparat za decu i vozače


SambuRex možete da kupite u vašoj zemlji !

 

SRBIJA

Trenutno nema

HRVATSKA

236.84 kn + post

PORUDŽBENICA HRVATSKA

SLOVENIJA

31.50 eur + post

PORUDŽBENICA SLOVENIJA

B i H

59.50 km + post

PORUDŽBENICA BiH

MAKEDONIJA

Trenutno nema

EVROPSKA UNIJA

ZA ZEMLJE EU

ODABERITE VAŠU ZEMLJU !


Zova ekstrakt sa koncentrisanom visokom dozom u kombinaciji sa biljnim kompleksom koji sadrži Ehinaceu, biljku koja je u upotrebi već vekovima, kao i dodatnu količinu vitamina C i cinka. Sve u vidu ukusnog, tečnog preparata namenjenog svim članovima porodice u cilju dobre pripreme imunog sistema za hladne mesece kad postoji rizik od gripa. Ne sadrži šećer, veštačke ukuse i veštačke boje.
 
Zova, odnosno u narodu poznata kao bazga je verovatno svima poznata biljka, pošto je ona po čitavoj Evropi veoma  rasprostranjena. Njeni cvetovi se u mnogim zemljama rado koriste za  pravljenje soka, medutim, malo ko zna da i njeni plodovi, na  odgovarajući način pripremljeni, mogu imati blagotvorno dejstvo na  organizam. U narodnoj medicini se oni od davnina koriste pre svega za  suzbijanje prehlade i kašlja, kao i u cilju poboljšanja varenja. U zadnje vreme su u prekookeanskim zemljama stekli neverovatnu  popularnost, naročito u zimskim mesecima, kao i u slučaju ekstremnih  fizičkih ili psihičkih opterećenja u bilo koje drugo doba godine. I sve  to zahvaljujući visokoj koncentraciji brojnih korisnih supstanci u ovim  crnim bobicama, kao sto su izmedu ostalog flavonoidi (kvercetin, rutin),  vitamini A i C, voćne kiseline, odnosno razni glikozidi, koji – pored toga što većinom poseduju snažno antioksidantsko dejstvo – takođe ostvaruju imunostimulativni i antiejdžing efekat (jačaju imunitet i sprečavaju starenje), a uz to doprinose i poboljšanju opšteg raspoloženja i vitalnosti.

Drugi glavni sastojak preparata je zaštićena mešavina biljnih ekstrakata čije se dve komponente već vekovima (ako ne i milenijumima) rado koriste u narodnoj medicini. Ehinacea  je jedna od najpoznatijih lekovitih biljaka, koja potiče sa travnatih  ravnica Severne Amerike. Indijanci su je koristili za lečenje prehlada, raznih ozleda, pa čak i u slučaju ujeda zmije, kako spolja, tako i  iznutra. Astragalus je u istoj meri popularan u kineskoj  tradiocionalnoj medicini. Od davnina ga smatraju osveživačem, odnosno  jednim od glavnih osnažitelja vitalne energije (chi).

Preparat smo  pored lekovitih biljaka dopunili još vitaminom C i cinkom, čija je  kombinacija takođe od davnina poznata po svom delovanju na jačanje  imuniteta.

Zova dopunjena mešavinom Ehinacea i Astagalusom ima maksimalno dejstvo.

 
  • Sadrži isključivo prirodne sastojke.
  • Ne sadrži aditive poput šecera i veštackih zaslađivača, kao ni konzervanse.
  • Ne sadrži alkohol, te se može primenjivati u širokom domenu.
  • Njegove komponente su prisutne u velikim količinama i u koncentrovanoj formi, a pored toga se i sinergistički dopunjuju.

Aktivni sastojci/5 ml:

Ekstrakt crne bobice zove (bazge)
5000 mg
Zaštićena biljna mešavina*
130 mg
Vitamin C
100 mg
Cink  
5 mg
* Ekstrakt Echinacea purpurea, ekstrakt organske Echinacee angustofolia-e, ekstrakt organskog Astragalusa membranaceusa.

PAŽNJA!

Dodaci ishrani ne mogu da zamene uravnoteženu i raznovrsnu ishranu, kao ni zdrav načn života.

Držati van domašaja male dece.

Nemojte prekoračiti preporučene dnevne količine!

 

Pakovanje:    237 ml

Upotreba:    1 čajna kašika (5 ml) na dan. Nakon otvaranja držati na hladnom. O primeni za vreme trudnoće i dojenja konsultujte svog lekara! Ne  preporučuje se osobama osetljivim na biljke iz porodice krstašica  (Brassicaceae), kao ni deci ispod godinu dana starosti.

Samburex - zova za pomoc organizmu
Zemlje u kojima možete naručiti proizvode:
 
Slovenija, Hrvatska, Bosna i Hercegovina,
Srbija, Makedonija i ostale zemlje EU
 
PRIRODA JE NAŠ TAJNI SASTOJAK !

Naručite SambuRex u vašoj zemlji !

SRBIJA

Trenutno nema

HRVATSKA

236.84 kn + post

PORUDŽBENICA HRVATSKA

SLOVENIJA

31.50 eur + post

PORUDŽBENICA SLOVENIJA

B i H

59.50 km + post

PORUDŽBENICA BiH

MAKEDONIJA

Trenutno nema

EVROPSKA UNIJA

ZA ZEMLJE EU

ODABERITE VAŠU ZEMLJU !