Vitamini za trudnice i dojilje u jednom preparatu

New Life (120 tableta)

New Life - vitamini za trudnice i dojilje
 

Vitamini za trudnice - kome preporučujemo?

 

  • Osobama koje planiraju trudnoću
  • Trudnicama i dojiljama

 

New Life možete da kupite u vašoj zemlji !

 

SRBIJA

1999.00 rsd + post

PORUDŽBENICA SRBIJA

HRVATSKA

123.16 kn + post

PORUDŽBENICA HRVATSKA

SLOVENIJA

15.50 eur + post

PORUDŽBENICA SLOVENIJA

B i H

32.60 km + post

PORUDŽBENICA BiH

MAKEDONIJA

901.00 mkd + post

PORUDŽBENICA MAKEDONIJA

EVROPSKA UNIJA

ZA ZEMLJE EU

ODABERITE VAŠU ZEMLJU !


Vitamini za trudnice namenjene su mladim majkama, čak i za one koji se pripremaju za trudnoću, jer je veoma važno obezbediti zadovoljenje povećane potrebe za vitaminima i mineralima. U tom smislu, New Life preparat može da bude od koristi. Gvožđe, vitamin C, vitamini B, kalcijum i magnezijum su esencijalni za formiranje krvi embriona, zdrav razvoj imunog sistema, kostiju i nervnog sistema, a veoma su važni i za dobrobit majčinog organizma. Osim toga, folna kiselina učestvuje u razvoju majčinih tkiva, održavanju normalnih psihičkih uslova tokom trudnoće i od vitalne je važnosti za razvoj nervnog sistema embriona.

New Life – Vitamini za trudnice

Njegov sastav je razvijen u skladu sa specifičnim potrebama trudnica i dojilja za vitaminima, oligoelementima i mineralnim materijama.
 
Potrebe trudnica i dojilja za hranljivim sastojcima razlikuju se od uobičajenih, pa zato su i njihove potrebe za vitaminima i mineralnim materijama specifične. Žene u periodu trudnoće imaju potrebu za dvostruko većom količinom gvožđa, što se kroz redovnu ishranu ne može obezbediti. Mlade mame su takođe prinuđene da unose povećane količine kalcijuma, jer za njim postoji povećana potreba radi zdravog razvoja kostiju i zuba. Za zdrav razvoj ploda takođe je potrebna optimalna suplementacija vitamina. To se posebno odnosi na folnu kiselinu koja pripada grupi vitamina B, a koja igra istaknutu ulogu u razvoju placenta (posteljice) i oplođenog jajašca. Folna kiselina ima moć da štiti od izvesnih poremećaja u razvoju ploda, kao što je, na primer, rascep kičme (spina biffida). Važan je i povećan unos vitamina C, jer je on neophodan za adekvatno funkcionisanje nervnog sistema, izgradnju kostiju, hrskavica i kolagena i za enzimske procese. Vitamini za trudnice obezbeđuju pravilan i nesmetan razvoj ploda.

Sastav:

Beta-karotin
4167 I.J.
Vitamin E
7 I.J.
Vitamin B1
0.8 mg
Vitamin B2
1 mg
Pantotenska kiselina
4 mg
Vitamin B6 (piridoksin)
1 mg
Biotin
60  µg
Folna kiselina
400  µg
Holin
10 mg
Inozitol
10 mg
PABA
1 mg
Vitamin B12
1  µg
Vitamin C
60 mg
Kalcijum
325 mg
Magnezijum
112.5 mg
Kalijum
5 mg
Cink
8 mg
Mangan
1 mg
Gvožđje
4 mg
Bakar
1 mg
Jod
75  µg
Hrom
25  µg
Vitamin B2
9 mg
Vitamin D3
400 mg

Suplementacija folnom kiselinom tokom trudnoće može smanjiti rizik od nastajanja poremećaja u razvoju nervnog sistema, kao na primer autizma, kašnjenja u razvoju  sposobnosti govora, poremećaja u razvoju neuralne tube, kao i rizika od novorođenčeta sa otvorenom kičmom.

Vitamin D je od ključnog značaja iz više razloga. Nedostatak istog smanjuje šanse za trudnoću, štaviše, to može imati negativne efekte na zdravlje fetusa i majke tokom trudnoće i perioda dojenja. Sa jedne strane, takođe može da poveća rizik od razvijanja trudničkog dijabetesa, a sa druge strane, povećava se i rizik od nastajanja određenih komplikacija u trudnoći, kao što je npr. preeklampsija (visoki krvni pritisak u trudnoći). Konačno, može negativno da utiče ne samo na koštani sistem majke, već i fetusa u razvoju, kao i na imunitet, mišiće i nervni sistem novorođenčeta. Pored toga, ako majka ima nedostatak vitamina D, postoji velika šansa da će i novorođenče koje se hrani dojenjem takođe imati isti poremećaj, zbog toga što će majčino mleko predstavljati jedini izvor vitamina D. U slučaju niskog nivoa vitamina D kod majke, šanse za to da se kod deteta razvije dijabetes tipa 1 čak dva puta veće.

Naš multivitamin pored toga takođe sadrži i gvožđe, koje smanjuje rizike od prevremenog porođaja, niske porođa-jne težine i smrtnosti ispod 5 godina starosti, kao i sve one aktivne sastojke, koji su neophodni za pravilan i zdrav razvoj vaskularnog, imunog, koštanog i nervnog sistema fetusa, a takođe pružaju i dodatnu snagu organizmu majke tokom trudnoće.

Vitamini za trudnice New Life - obezbedite sigurnost i zdravlje za oboje!

Pakovanje:    120 tableta

Upotreba:    2 puta po 2 tablete dnevno, u toku jela.

New Life - vitamini za trudnice i dojilje
Zemlje u kojima možete naručiti proizvode:
 
Slovenija, Hrvatska, Bosna i Hercegovina,
Srbija, Makedonija i ostale zemlje EU
 
PRIRODA JE NAŠ TAJNI SASTOJAK !

 

Naručite New Life u vašoj zemlji !

SRBIJA

1999.00 rsd + post

PORUDŽBENICA SRBIJA

HRVATSKA

123.16 kn + post

PORUDŽBENICA HRVATSKA

SLOVENIJA

15.50 eur + post

PORUDŽBENICA SLOVENIJA

B i H

32.60 km + post

PORUDŽBENICA BiH

MAKEDONIJA

901.00 mkd + post

PORUDŽBENICA MAKEDONIJA

EVROPSKA UNIJA

ZA ZEMLJE EU

ODABERITE VAŠU ZEMLJU !