Vitamini za oči i oštar vid - Lutein PLUS

Lutein PLUS (60 kapsula)

Lutein Plus vitamini za oči

Kome se preporučuju vitamini za oči ?

  • Onima čije su oči izložene dodatnom naporu (upotreba računara, gledanje televizije, vožnja, upotreba uređaja za klimatizaciju, loše i/ili veštačko osvetljenje)
  • Svima iznad 40 godina starosti
  • U slučaju očnih oboljenja nastalih kao posledica starenja (npr. AMD)
  • Svima kojima je važno da očuvaju oštar vid i zdravlje svojih očiju.

Lutein Plus možete da kupite u vašoj zemlji !

SRBIJA

3399.00 rsd + post

PORUDŽBENICA SRBIJA

HRVATSKA

225.26 kn + post

PORUDŽBENICA HRVATSKA

SLOVENIJA

28.00 eur + post

PORUDŽBENICA SLOVENIJA

B i H

54.00 km + post

PORUDŽBENICA BiH

MAKEDONIJA

1415.00 mkd + post

PORUDŽBENICA MAKEDONIJA

EVROPSKA UNIJA

ZA ZEMLJE EU

ODABERITE VAŠU ZEMLJU !


Lutein Plus je kompleksni  antioksidantni preparat, koji je namenjen specifično za očuvanje  zdravlja očiju. Vitamini za oči mogu predstavljati efikasnu pomoć za svakoga, ko ima  izraženo opterećenje očiju u vidu dugotrajnog rada na računaru ili je  izložen veštačkom osvetljenju.

Lutein Plus je jedna  prava antioksidantna bomba, čiji aktivni sastojci u velikoj meri mogu  doprineti očuvanju zdravlja očiju.

Glavni sastojak je lutein,  koji je jedna posebna vrsta antioksidanta. Akumulira se u žutoj mrlji u  očima, gde efikasno pomaže procese odbrane od štetnog dejstva slobodnih  radikala, kao i u sprečavanju štetnih zraka svetlosti na oko. Macula  lutea (žuta mrlja) na mrežnjači (retina) zauzima središnji deo, oko 6mm  površinu, koja je odgovorna za jasan vid. Ta regija se uglavnom koristi  najviše kada se čita ili prilikom rada sa stvarima u neposrednoj  blizini. Retina je tkivo koje sadrži ćelije koje su osetljive na  svetlost. Slika koja se stvara pogledom na neki objekat, se prosleđuje  nervima ka mozgu. Konzumiranje dnevno 6 mg (t.j. jedna kapsula)  luteina u kombinaciji sa zdravim načinom života može značajno doprineti  efikasnom očuvanju zdravlja naših očiju. Drugi glavni aktivni sastojak  pored luteina je zeaksantin, koji je takođe antioksidativno  karotinoidno jedinjenje, koje se akumlira u očima. Zeaksantin  stabilizuje membrane, čime doprinosi jačanju odbrane membrane retine od  štetnog dejstva zraka svetlosti.

Lutein Plus sadrži još i borovnicu,  koja sadrži jednu od najvažnijih biljnih materija za zaštitu očiju,  koja uz pomoć svojih anticijanida pomaže pravilno funkcionisanje retine,  očuvanje zdravog nivoa kolagena u očima, kao i u zaštiti kapilara od  štetnog dejstva slobodnih radikala.Vitamin A je neophodan za dobar vid.

Lutein  Plus se može preporučiti svakome ko želi da doprinese zaštiti zdravlja  svojih očiju i očuvanju jasnog vida. Naravno, antioksidativni efekat  koji ovaj preparat ostvaruje od koristi je i drugim organima i  metaboličkim procesima u telu.

Sastav:

 
Lutein
 
6 mg
Zeaksantin
0,5 mg
 
Vitamin C
50 mg
 
Vitamin A (retinol acetat)
0,2 mg
 
Ekstrakt borovnice
25 mg
 
 

VITAMINI ZA OČI I JASAN VID

Pakovanje:    60 kapsula
Upotreba:    1 kapsula dnevno
Lutein Plus zastita ociju
Zemlje u kojima možete naručiti proizvode:
 
Slovenija, Hrvatska, Bosna i Hercegovina,
Srbija, Makedonija i ostale zemlje EU
 
PRIRODA JE NAŠ TAJNI SASTOJAK !

Naručite Lutein Plus u vašoj zemlji !

SRBIJA

3399.00 rsd + post

PORUDŽBENICA SRBIJA

HRVATSKA

225.26 kn + post

PORUDŽBENICA HRVATSKA

SLOVENIJA

28.00 eur + post

PORUDŽBENICA SLOVENIJA

B i H

54.00 km + post

PORUDŽBENICA BiH

MAKEDONIJA

1415.00 mkd + post

PORUDŽBENICA MAKEDONIJA

EVROPSKA UNIJA

ZA ZEMLJE EU

ODABERITE VAŠU ZEMLJU !