Vitamini za energiju - Energy & Memory

Energy & Memory (90 tableta)

vitamini za energiju

Kada se preporučuju vitamini za energiju ?

  • Kada ulažete veliki mentalni napor
  • Za vreme spremanja ispita u cilju povećanja koncentracije
  • Kada želite da eliminišete umor uzrokovan mentalnim naporom
  • Ukoliko ste često za volanom za bolju pažnju i reflekse

Energy & Memory možete da kupite u vašoj zemlji !

SRBIJA

2649.00 rsd + post

PORUDŽBENICA SRBIJA

HRVATSKA

147.37 kn + post

PORUDŽBENICA HRVATSKA

SLOVENIJA

18.70 eur + post

PORUDŽBENICA SLOVENIJA

B i H

35.00 km + post

PORUDŽBENICA BiH

MAKEDONIJA

1039.00 mkd + post

PORUDŽBENICA MAKEDONIJA

EVROPSKA UNIJA

ZA ZEMLJE EU

ODABERITE VAŠU ZEMLJU !


Vitamini za energiju Energy & Memory su kompleksna antioksidativna formula, koja sadrži vitamine A, C, E i holin, minerale cink, selen, magnezijum kao i biljni ekstrakt gvarane. Povećava kako fizicku snagu, tako i mentalne sposobnosti.

 

Zgodno je koristiti pre dugotrajne vožnje i dužeg putovanja, pre većih fizickih napora, tokom učenja i priprema za ispite, kao i u sportu. Preporučuje se svima kao dobra antioksidativna formula, pušačima takođe, poslovnim ljudima, studentima za bolju psihičku kondiciju. Smanjuje osećaj umora.

 

Memorija – pamćenje se zasniva na međusobno povezanom i harmonizovanom radu različitih delova našeg mozga. Oštećenje dovodi do smanjenja broja nervih ćelija odnosno do prekida regenerativnih procesa. Samim tim slabi sposobnost upamčivanja novih podataka, njihovog pohranjivanja i reprodukcije (prisećanja). Težak deficit regenerativnih procesa u mozgu dovodi do ozbiljnih poremećaja motornih i psihičkih funkcija mozga, kao i do promene ličnosti: Senilnosti , Alchajmerove odnosno Parkinsonove bolesti.

Za dobro funcionisanje memorije moraju se obezbediti potrebni uslovi, odnosno dovoljna količina kvalitetnih hranljivih materija. Lecitin poboljšava memorijske funkcije mozga. Holin – sastavni deo je lecitina – ima važnu ulogu u procesu pamćenja. U slučaju njegovog nedostatka dolazi do oštećenja „kratkoročne“ memorije, jer mozak nije u stanju da skladišti nove informacije. Ovaj problem se javlja ne samo kod starijih osoba (kod kojih je učestaliji) već i kod školskog uzrasta, kao i kod aktivnih pojedinaca.

Vitamini za energiju C i E – ova dva vitamina sinergisticki postižu jače dejstvo. Vitamin E: „odstranjuje“ slobodne radikale iz ćelijskih membrana. Vitamin C: sprečava lančano stvaranje i nagomilavanje slobodnih radikala. Antioksidativno dejstvo ova dva vitamina jačaju cink i selen. Magnezijum  – reguliše prenos nervnih nadražaja u ćelijama. Pomaže kod depresije, vrtoglavice, malaksalosti i opuštajuće deluje na mišiće i kao takav neophodan je i za regulisanje visokog krvnog pritiska. Njegov nedostatak slabi prenos nervnih i mišicnih impulsa izazivajući preosetljivost, nervozu i mišićne grčeve. Gvarana – ima opšte stimulativno dejstvo i povećava budnost i moć razmišljanja. Pozitivno deluje na uslovne reflekse, smanjuje osećaj umora i iscrpljenosti, i daje nam osećaj psihičke svežine i dodatne fizičke energije. Skraćuje vreme refleksa. Poboljšava koncentraciju radne i mentalne sposobnosti. Pospešuje rad centralnog nervnog sistema i nadbubrežne žlezde. Popravlja rad srca i krvotoka i ubrzava razmenu ugljenih hidrata.

Sastav:

 
Holin
 
200 mg
Gvarana
100 mg
 
Lecitin
100 mg
 
Vitamin C
60 mg
 
Vitamin E
10 mg
 
Magnezijum
50 mg
 
Cink
5 mg
 
Selen
20 µg

Pažnja!

Ukoliko konzumirate druge proizvode koji takođe sadrže kofein, ovaj proizvod treba da koristite pažljivo! Izbegavati tokom trudnoće i dojenja! U slučaju kardiovaskularnih bolesti, posavetujte se sa svojim lekarom pre upotrebe ovog proizvoda!

vitamini za energiju
Zemlje u kojima možete naručiti proizvode:
 
Slovenija, Hrvatska, Bosna i Hercegovina,
Srbija, Makedonija i ostale zemlje EU
 
PRIRODA JE NAŠ TAJNI SASTOJAK !

Naručite Energy & Memory u vašoj zemlji !

SRBIJA

2649.00 rsd + post

PORUDŽBENICA SRBIJA

HRVATSKA

147.37 kn + post

PORUDŽBENICA HRVATSKA

SLOVENIJA

18.70 eur + post

PORUDŽBENICA SLOVENIJA

B i H

35.00 km + post

PORUDŽBENICA BiH

MAKEDONIJA

1039.00 mkd + post

PORUDŽBENICA MAKEDONIJA

EVROPSKA UNIJA

ZA ZEMLJE EU

ODABERITE VAŠU ZEMLJU !