Ulje origana u koncentratu za dezinfeckciju organizma i poboljšanje varenja - Oregano oil

Oregano Oil (30 ml)

Ulje origana koncentrat
  • Ulje origana za inhalaciju, u slučaju prehlade ili blagih upala gornjih disajnih puteva
  • Mućkanje u ustima, u slučaju oralne infekcije
  • Interno, u slučaju problema sa varenjem
  • Kao antioksidant, u cilju neutralizacije slobodnih radikala koji nastaju kao proizvod ćelijskog metabolizma
  • Eksterno, u cilju tretmana pega, ujeda insekata i modrica, kao i u prevenciji gljivičnih infekcija.

Oregano oil možete da kupite u vašoj zemlji !

SRBIJA

2589.00 rsd + post

PORUDŽBENICA SRBIJA

HRVATSKA

152.63 kn + post

PORUDŽBENICA HRVATSKA

SLOVENIJA

20.60 eur + post

PORUDŽBENICA SLOVENIJA

B i H

37.40 km + post

PORUDŽBENICA BiH

MAKEDONIJA

1113.00 mkd + post

PORUDŽBENICA MAKEDONIJA

EVROPSKA UNIJA

ZA ZEMLJE EU

ODABERITE VAŠU ZEMLJU !


Ulje origana je jedan od najboljih prirodnih dodataka koje  možete koristiti. Proizvedeno je od višegodišnje biljke origano i veoma je jak antioksidant (neutralizator slobodnih radikala). Sve veći broj istraživanja pokazuje da origano ulje ima mnogo pozitivnih uticaja na zdravlje i jedan je od najkorisnijih prirodnih preparata. Konkretno, konstatovani su njegovi efekti protiv štetnih organizama, čak i od strane velikih farmaceutskih kompanija.

Ulje origana i 10 razloga za upotrebu

Lečenje infekcija

Postoji mnogo dokaza koji pokazuju da origano ulje je moćan alat protiv štetnih organizama koji dovode do infekcije. Jedna studija iz Sjedinjenih Americkih Država Ministarstva poljoprivrede iznela je rezultat istraživanja da ulje origana ima tako snažno dejstvo protiv bakterija da bi se lako moglo boriti protiv Salmonele (Salmonella) i Ešerihije Koli (Escherichia Coli). Slične rezultate dobili su i istraživači Sektora za fiziologiju i biofiziku na univerzitetu Džordžtaun (Georgetown University Medical Center).

Zaštita od štetnih organizama

Ako ste konzumarli meso koje nije dovoljno kuvano ili biološki neispravnu vodu, ili ste imali zdravstveno rizične aktivnosti i bili izloženi uticaju štetnih organizama, postoji mogućnost takvi organizmi da borave u vašem telu. Srećom, origano ulje se pokazano kao izuzetno korisno za pomoć kod oslobađanja od ovih neželjenih osvajača.

Bogat izvor esencijalnih nutrijenata

To nije baš multivitamin ali se ne može poreći da origano ulje sadrži vitalne hranljive matrije kao što su magnezijum i cink, te  vitamine C i E. Ima visok sadržaj gvožđa, kalcijuma, kalijuma bakra, mangana, i niacina (vitamina B3). Kao sekundarno dejstvo, origano ulje može pomoći da se reguliše odnos između unosa i poteba tih nutrijenata.

Pomaže probavu

Kažu, zdravlje počinje u stomaku. Dobra probava je apsolutno potrebna za dobro zdravlje. Origano ulje pomaže kod zaustavljanja nagomilavanja štetnih materija u probavnom traktu. Stimuliše protok žuči u organima za varenje, i jača probavni proces.

 

Pomaže kod tegoba menstrualnog ciklusa

Nepravilni, neugodni menstrualni ciklusi i negativni efekti menopauze su veliki problem za mnoge žene. Jedan od najboljih prirodnih lekova u takvim situacijama je origano ulje. Pomaže reglaciju menstrualnog ciklusa i deluje protiv negativnih iskustava u menopauzi. Za žene, ovo je značajan bonus na dugoj listi pozitivnih efekata origano ulja.

Ulje origana usporava starenje

Važno je razumeti da je starenje  u velikoj meri ucinak oksidacije i slobodnih radikala, što je razlog zašto su antioksidansi tako efikasni. Origano ulje nudi veliku količinu antioksidansa koji mogu pomoći u borbi protiv ovih podstrekaca starenja.

Podrška organizmu kod alergija

Ako patite od alergija i ekološke osjetljivosti, umirujuća svojstva origano ulja sigurno će vas interesovati. Origano ulje može proizvesti umirujući ucinak na alergijske reakcije, što rezultira olakšanjem. Za one koji žele da izbegnu lekove i prateće nuspojave, origano ulje može biti prirodna alternativa kada su alergije u pitanju.

Mršavljenje

Pored reputacije prirodnog pojačivača imuniteta, origano ulje takođe deluje protiv neželjene telesne masnoće. Smatra se da njegov aktivni sastojak, karvakrol, deluje na smanjenje masnog tkiva, te holesterola i triglicerida.

Smanjenje bolova u mišićima

Bolovi i ukočenost mišića mogu ozbiljno da naruše kvalitet života . Korisnici ulja origana opisuju osećaj kao da ide duboko u kožu i ublažava upalu mišića i neugodnosti.

Protiv prehlade

Ulje origana nije lek za prehladu, ali dodatno ojačava imuni sistem. Kada se oseti početak prehlade, uzima se 3-6 kapi dva-tri puta dnevno pre jela. Svedočenja korisnika su da 5-10 dana korištenja na ovaj način dovodi do sjajnih rezultata.

Ulje origana koncentrat
Zemlje u kojima možete naručiti proizvode:
 
Slovenija, Hrvatska, Bosna i Hercegovina,
Srbija, Makedonija i ostale zemlje EU
 
PRIRODA JE NAŠ TAJNI SASTOJAK !

 Naručite Oregano oil u vašoj zemlji !

SRBIJA

2589.00 rsd + post

PORUDŽBENICA SRBIJA

HRVATSKA

152.63 kn + post

PORUDŽBENICA HRVATSKA

SLOVENIJA

20.60 eur + post

PORUDŽBENICA SLOVENIJA

B i H

37.40 km + post

PORUDŽBENICA BiH

MAKEDONIJA

1113.00 mkd + post

PORUDŽBENICA MAKEDONIJA

EVROPSKA UNIJA

ZA ZEMLJE EU

ODABERITE VAŠU ZEMLJU !