Sirup za mršavljenje TrimeX WMS - Trostruki borac protiv gojaznosti

TrimeX WMS (473 ml)

sirup za mršavljenje

Kome preporučujemo sirup za mršavljenje ?

  • Onima koji traže prirodnu podršku svojoj dijeti za smanjenje telesne težine pored zdravog načina života i fizičke aktivnosti
  • Za stimulaciju metabolizma
  • Za olakšavanje promene životnog stila u vezi sa ishranom

TrimeX WMS možete da kupite u vašoj zemlji !

SRBIJA

 

Trenutno nema

HRVATSKA

251.58 kn + post

NARUČITE U HRVATSKOJ

SLOVENIJA

38.70 eur + post

NARUČITE U SLOVENIJI

B i H

75.90 km + post

NARUČITE U B i H

MAKEDONIJA

 

Trenutno nema

EVROPSKA UNIJA

ZA ZEMLJE EU

ODABERITE VAŠU ZEMLJU !


Sirup za mršavljenje TrimeX WMS je preparat protiv gojaznosti. Gojaznost ujedno znači i višak telesne mase. A višak telesne mase predstavlja, bez sumnje, bolest! Tome treba dodati i učestalo osećanje manje vrednosti, odbijanje od strane društva i psihičke probleme koji proizilaze iz toga. Gojazni ljudi imaju nelagodan život i veće izdatke za život. Borba protiv suvišnih kilograma se u svakom slučaju isplati, da bi bili zdraviji, uravnoteženiji, a samim tim i uspešniji!
 

Srce i krvotok: Povećanje telesne težine dodatno opterećuje srce. Kod dugotrajnijeg opterećenja srce se uvećava i udebljava. Ovi procesi na kraju rezultiraju sa pojavom smetnji u radu srca. U krugovima gojaznih je dosta učestala pojava povišenog krvnog pritiska. Visoki krvni pritisak je opasan i sam po sebi, ali ima i dodatne teške posledice koje još više ugrožavaju zdravlje, koje mogu dovesti do moždanog udara sa paralizom, smetnji u radu srca ili do zakrečavanja koronarnih krvnih sudova. Odnos izmedu povećane telesne težine i rasta nivoa holesterola je prakticno pravolinijski. Visoki nivo holesterola još više povećava mogućnost nastajanja obolenja srca i krvotoka. Trimex WMS je sirup za mršavljenje koji pomaže regulisanje holesterola u krvnim sudovima.

 

Disanje: Disanje zahteva više energije i veće angažovanje mišića usled povećanja masnih naslaga u predelu abdomena grudnog koša. Potencijalni rezultati stalno povećanog opterećenja: sklonost ka zapaljenju gornih disajnih puteva i smetnje disanja, embolija pluća.

 

Oštecenja gastrointestinalnog trakta: Bolovi u predelu želuca, nadutost, loša probava, podrigivanje, masna infiltracija jetre, kamen u žuči, zapaljenje žučne kese – sve ove smetnje i obolenja se javljaju mnogo učestalije kod osoba sa povećanom telesnom težinom i gojaznih ljudi, nego kod njihovih ostalih sunarodnika sa normalnom telesnom težinom. Šećerna bolest: Statistički podaci dokazuju, da se sa rastom  telesne težine povećava i verovatnoća za nastajanje šećerne bolesti.

 

Obolenja ekstemiteta: Zbog povećane telesne težine, koju treba stalno nositi, a koje predstavlja trajno opterećenje, dolazi do oštećenja zglobova, čak i do poremećaja celokupne konstrukcije kostiju. Učestali su bolovi kičme, i trošenje kukova i kolena, kao i bolest proširenih vena. Začarani krug: zbog povećane telesne težine kretanje je otežano, a zbog manje kretanja telesna težina se još povećava. Poremećaj ravnoteže homeostaze organizma: Zbog povećane telesne težine često dolazi do poremećaja menstrualnog ciklusa, što dovodi do neredovnih menstruacija. Gojaznost takođe smanjuje i mogućnost ostajanja u drugom stanju, jer se fimbrije koje potpomažu ovulaciju slabije stvaraju.

 
Sirup za mršavljenje sa trostrukim dejstvom.

Sastav:

Mangan
2 mg
Hrom
120  µg
Protein
3000 mg
Patentirana mešavina
500 mg

Pakovanje:    473 ml

Upotreba: Jedna kašičica dnevno, rastvorena u 2,5 dl vode, pre odlaska u krevet, tri sata posle poslednjeg obroka.

sirup za mršavljenje
Zemlje u kojima možete naruciti proizvode:
 
Slovenija, Hrvatska, Bosna i Hercegovina,
Srbija, Makedonija i ostale zemlje EU
 
PRIRODA JE NAŠ TAJNI SASTOJAK !

 

Naručite TrimeX WMS u vašoj zemlji !

SRBIJA

 

Trenutno nema

HRVATSKA

251.58 kn + post

NARUČITE U HRVATSKOJ

SLOVENIJA

38.70 eur + post

NARUČITE U SLOVENIJI

B i H

75.90 km + post

NARUČITE U B i H

MAKEDONIJA

 

Trenutno nema

EVROPSKA UNIJA

ZA ZEMLJE EU

ODABERITE VAŠU ZEMLJU !