Riblje ulje u kapsulama - Omega 3

Omega 3 Concentrate (100 tableta)

Riblje ulje kapsule omega 3

Kome preporučujemo riblje ulje ?

  • Osobama koje se bore sa kardiovaskularnim tegobama i problemima sa krvnim pritiskom, kao i onima koji cene održavanje zdravog i normalnog funkcionisanja ovih organa
  • Trudnicama i deci mlađeg uzrasta, u cilju pospešivanja normalnog razvoja
  • Osobama koje žele da pomognu svom telu u borbi protiv zapaljenskih bolesti (npr. upale zglobova)
  • Osobama koje su na dijeti sa niskim sadržajem masti i dijeti za mršavljenje
  • Svima koji žele da očuvaju zdravlje svojih očiju i svog nervnog sistema

Omega 3 Concentrate možete da kupite u vašoj zemlji !

SRBIJA

2169.00 rsd + post

PORUDŽBENICA SRBIJA

HRVATSKA

126.32 kn + post

PORUDŽBENICA HRVATSKA

SLOVENIJA

17.00 eur + post

PORUDŽBENICA SLOVENIJA

B i H

37.00 km + post

PORUDŽBENICA BiH

MAKEDONIJA

985.00 mkd + post

PORUDŽBENICA MAKEDONIJA

EVROPSKA UNIJA

ZA ZEMLJE EU

ODABERITE VAŠU ZEMLJU !


Riblje ulje u kapsulama Omega 3 koncentrat sadrži visoke količine omega 3 masnih kiselina poreklom iz ribljeg ulja, koje potpomažu održavanje odgovarajućeg nivoa triglicerida i dobrog kardiovaskularnog zdravlja, kao i obezbeđuju dobre moždane funkcije.
 
Određena istraživanja se bave pitanjem da li postoji veza izmedu načina ishrane i kardiovaskularnih obolenja. Ukoliko postoji kakva je ta veza? Poznata je činjenica da su ove bolesti jedva poznate među eskimima sa Grenlanda, iako je njihova ishrana izuzetno bogata mastima. Kod Eskima zahvaljujući velikom unosu ribe i plodova mora, omega-3 masne kiseline čine čak 13,1% ukupnog sadržaja masti u hrani, čak 10 puta više nego kod stanovništva Srednje Evrope što rezultuje time da je učestalost srčanog infarkta 400 puta manja.
Za optimalnu funkciju nervnog sistema takođe je potrebna velika količina nezasićenih masnih kiselina, pa njihova primena može dovesti do poboljšanja i u slučaju oboljenja nervnog sistema (multipla skleroza, poremećaji pažnje i koncentracije kod dece, depresija).
 
Esencijalne masne kiseline koje sadrži riblje ulje, odnosno prostaglandini kao antiupalne supstance, delotvorno se primenjuju u tretmanu mnogih hroničnih upala. Tako se kod reumatskih bolesti, nakon višemesečnog uzimanja, znatno smanjuje jutarnja ukočenost i bolovi u zglobovima. Mnogim obolelima od psorijaze, omega-3 je delotvorno sredstvo kojim se postižu značajni pomaci u otklanjanju simptoma bolesti, a pored toga, nezasićene masne kiseline štite kožu i čine je lepšom.
 
Kod osoba koje redovno uzimaju omega-3, odbrambena sposobnost organizma prema infekcijama je veća, jer ove masne kiseline jačaju imunitet. Novija istraživanja takođe ukazuju na to, da se značajno smanjuje hiperaktivnost i nasilje u školama, dok se istovremeno povećava sposobnost učenja, ukoliko je ishrana dece obogaćena omega 3 masnim kiselinama.
 
Dopuna ishrane riblje ulje u kapsulama - omega 3 masnim kiselinama smatra se i značajnim delom prevencije malignih bolesti. Šta više, novija istraživanja najavljuju veliku ulogu EPA i DHA masnih kiselina u dopunskoj terapiji malignih oboljenja.
 
CaliVitin Omega 3 koncentrat obezbeduje visoke količine EPA i DHA u visoko koncentrisanom prečišćeno riblje ulje. Manje kapsule se lakše gutaju i ujedno su prijatnije za korišćenje za decu i starije, pa čak i za trudnice.
 
NAPOMENA!
 
Nezasićene masne kiseline su veoma osetljive i podložne su štetnom uticaju slobodnih radikala, i zbog toga se osobama koje unose veće količine omega-3 masnih kiselina preporučuje i suplementacija antioksidansima.

Sastav:                     

  • Visokokoncentrovano riblje ulje          600 mg                                
  • EPA (eikozapentainoicna kiselina)     180 mg                        
  • DHA (dekozaheksanoicna kiselina)    120 mg

 

Upotreba:      Ukoliko lekar drugačije ne odredi, 1-3 želatinske kapsula dnevno.

Riblje ulje u kapsulama omega 3
Zemlje u kojima možete naručiti proizvode:
 
Slovenija, Hrvatska, Bosna i Hercegovina,
Srbija, Makedonija i ostale zemlje EU
 
PRIRODA JE NAŠ TAJNI SASTOJAK !

Naručite Omega 3 Concentrate u vašoj zemlji !

SRBIJA

2169.00 rsd + post

PORUDŽBENICA SRBIJA

HRVATSKA

126.32 kn + post

PORUDŽBENICA HRVATSKA

SLOVENIJA

17.00 eur + post

PORUDŽBENICA SLOVENIJA

B i H

37.00 km + post

PORUDŽBENICA BiH

MAKEDONIJA

985.00 mkd + post

PORUDŽBENICA MAKEDONIJA

EVROPSKA UNIJA

ZA ZEMLJE EU

ODABERITE VAŠU ZEMLJU !