Resveratrol Plus za zdravlje umesto crvenog vina

Resveratrol Plus (60 kapsula)

Resveratrol Plus umesto crnog vina
  • Osobama koje pate od kardiovaskularnih tegoba i problema sa krvnim pritiskom, kao i osobama čija porodična istorija pokazuje mogućnost nasleđivanja takvih oboljenja,
  • Preporučujemo svakom ko želi da održava zdravo funkcionisanje svog tela,
  • Osobama koje su izložene intenzivnom fizičkom i mentalnom naporu,
  • Osobama čiji je životni stil pun stresa
  • Pušačima
  • Osobama koje bi volele da uživaju u blagotvornim efektima rezveratrola bez upotrebe alkohola
  • Svima koji žele da žive ne samo dug, več i zdraviji život sa više energije


Resveratrol Plus možete da kupite u vašoj zemlji !

SRBIJA

4179.00 rsd + post

PORUDŽBENICA SRBIJA

HRVATSKA

226.32 kn + post

PORUDŽBENICA HRVATSKA

SLOVENIJA

29.00 eur + post

PORUDŽBENICA SLOVENIJA

B i H

50.00 km + post

PORUDŽBENICA BiH

MAKEDONIJA

1590.00 mkd + post

PORUDŽBENICA MAKEDONIJA

EVROPSKA UNIJA

ZA ZEMLJE EU

ODABERITE VAŠU ZEMLJU !


Sigurno ste i Vi čuli za to, da crno vino pospešuje zdravlje?  Resveratrol PLUS je antioksidantna formula vrhunskog kvaliteta, koja  sadrži sva blagotvorna svojstva polifenola crnog vina kondenzovano u kapsulama; a sa druge strane, zahvaljujući sinergistickom dejstvu sa ostalim aktivnim sastojcima može veoma delotvorno doprineti zaštiti  ćelija.
 
Jedna dobro poznata stara  izreka glasi da jedna čaša crnog vina dnevno nije štetna; naprotiv, to  je čak veoma korisno za naše zdravlje. Početkom 1990-tih, ova mudra  izreka je napravila značajnu pometnju, kada je izraz „Francuski paradoks“ postao poznat u medicini. Ovaj izraz se odnosi na zapažanje da je učestalost kardiovaskularnih bolesti kod stanovnika odredenih  oblasti u Francuskoj znatno niži, nego kod ljudi koji žive u zemljama  koje su slične po razvijenosti, vode sličan način života i konzumiraju  slične količine zasićenih masti. Objašnjenje ne leži  u genima, vec  uglavnom u navici konzumiranja vina, koje je karakteristična za te  regije.
Blagotvorne  efekte ne možemo pripisati samom alkoholu, već jedinjenju polifenola, koje se nalazi u cnom vinu, i koje nam pruža zaštitu ćelija od štetnog  dejstva slobodnih radikala, jer je veoma jak antioksidant, blagotvorno  deluje na krvne sudove i ostvaruje dejstvo usporavanja procesa starenja.
 
Najdelotvornije polifenolno jedinjenje koje se nalazi u vinu je resveratrol; a od 4 prirodna hemijska oblika u kojima se može naći, trans-resveratrol je forma koja ostvaruje najbolju biološku aktivnost.
U  najvećoj meri se nalazi u vinovoj lozi i ljusci grožđa, što objašnjava  prisustvo u crnom vinu (u 1 l crnog vina se nalazi prosecno 2-3 mg/l).  Fenomen Francuskog paradoksa je prilično uzburkao naučnu javnost,  sto je rezultiralo time da se danas resveratrol smatra za jedan od  potencijalno najobećavajućih prirodnih antioksidanata.
 
Reservatrol PLUS formula CaliVite je mnogo više od običnog proizvoda sa sadržajem  resveratrola, pošto je u pitanju kompleksna formula, koja pored toga što  sadrži ovu aktivnu komponentu u koncentrovanoj formi sadrži i druge komplementarne antioksidante kao što su: dragocen ekstrakt semena grožđa, koji pored svog antioksidantnog dejstva ima  blagotvorno dejstvo na zdravlje krvnih sudova. Takođe u sastav ulazi i koenzim Q10,  koji potpomaže zdravlje kardiovaskularnog sistema, i koje je neophodno za procese stvaranja energije u svim ćelijama ljudskog tela.
 
Eliksir u kapsulama!

Sastav:

Ekstrakt resveratrola  (50% Trans-resveratrol)
100 mg
Ekstrakt semenki grožđa
50 mg
Koenzim Q10 
20 mg
 
PAŽNJA!
 
Ukoliko  bolujete od neke hronične bolesti odnosno redovno uzimate lekove,  potražite lekarski savet pre uzimanja preparata.
 

Pakovanje:    60 kapsula

Upotreba:    1 kapsula dnevno ili po preporuci lekara

Resveratrol PLUS - umesto crnog vina
Zemlje u kojima možete naručiti proizvode:
 
Slovenija, Hrvatska, Bosna i Hercegovina,
Srbija, Makedonija i ostale zemlje EU
 
PRIRODA JE NAŠ TAJNI SASTOJAK !

Naručite Resveratrol Plus u vašoj zemlji 

SRBIJA

4179.00 rsd + post

PORUDŽBENICA SRBIJA

HRVATSKA

226.32 kn + post

PORUDŽBENICA HRVATSKA

SLOVENIJA

29.00 eur + post

PORUDŽBENICA SLOVENIJA

B i H

50.00 km + post

PORUDŽBENICA BiH

MAKEDONIJA

1590.00 mkd + post

PORUDŽBENICA MAKEDONIJA

EVROPSKA UNIJA

ZA ZEMLJE EU

ODABERITE VAŠU ZEMLJU !