Prostata sa najboljom zaštitom - Pro-STP

Pro-STP (60 tableta)

prostata u punoj funkciji
 

 

 

Kome preporučujemo?

  • Muškarcima koji se bore sa problemima u vezi sa prostatom, u cilju ublažavanja simptoma
  • Muškarcima preko 40-te u cilju pomoći i prevencije problema koje stvara uvećana prostata.


 

Pro-STP možete da kupite u vašoj zemlji !

 

 

SRBIJA

4299.00 rsd + post

PORUDŽBENICA SRBIJA

HRVATSKA

289.47 kn + post

PORUDŽBENICA HRVATSKA

SLOVENIJA

36.00 eur + post

PORUDŽBENICA SLOVENIJA

B i H

64.30 km + post

PORUDŽBENICA BiH

MAKEDONIJA

1840.00 mkd + post

PORUDŽBENICA MAKEDONIJA

EVROPSKA UNIJA

ZA ZEMLJE EU

ODABERITE VAŠU ZEMLJU !


Dobroćudno uvećana prostata može da uzrokuje neprijatne simptome (često mokrenje tokom noći i u kasnijim fazama i u toku dana) kod starijih muškaraca, ali za to postoji efikasan tretman uz pomoć prirodnih sastojaka. Ekstrakt testeraste palme i sveže koprive može da ublaži simptome koje izaziva uvećanje prostate i upala. Kopriva je dobro poznata po svojim diuretičkim svojstvima i blagotvornom efektu na čišćenje organizma. Cink i selen nisu samo odlični antioksidanti već daju doprinos i pravilnom funkcionisanju muških polnih žlezda.
 
Pro-STP je proizvod koji sadrži izvanredne ekstrakte i mineralne materije kojima se efikasno može lečiti uvećana i prostata pod upalom, isto tako je odličan preparat u post opetartivnom periodu. Takođe može da ima značajnu ulogu u prevenciji raka prostate.
 

Ekstrakt iz ploda testeraste palme (Sabal serrulata, Serenoa repens). Većim brojem istraživanja potvrđeno je da testerasta palma može da pojača pražnjenje mokraće i da smanji učestalost noćnog mokrenja. Ona je širom Evrope prihvaćeno sredstvo za terapiju benignog uvećanja prostate.

Laneno ulje. Sadrži 27 razlIičitih antikancerogenih materija, izmedu ostalih vlakna, pektin, vitamin E (tokoferol) i sitosterol (dejstveni princip biljnog porekla sa dejstvom poput estrogena). Procene pokazuju da je kod naroda koji žive na ishrani bogatoj lignanima manja incidenca raka dojke, debelog creva i prostate.

 
Velikolista kopriva (Urtica dioica). Lišce i koren koprive imaju sledeća dejstva: diuretsko, adstringentno (skupljajuće), roborativno i antihemoragijsko (protiv krvarenja). Koristi se kod akutnih tegoba mokraćnih puteva, kamenca u bubrezima i bešici, zapaljenja bubrega i mokraćne bešike, kao i kod hormonskih poremećaja u menopauzi.
 
Likopen je jedan od članova porodice karotinoida, jak antioksidant, koji je nedavno dospeo pod reflektor naučnog sveta. Njegov najvažniji zadatak je borba proiv raka.
 
Selen je veoma snažan antioksidant, koji sprečava štetno dejstvo slobodnih radikala i ublažava zapaljenske procese. Muškarcima je ovaj oligoelement neophodan! On je neophadan za stvaranje spermatozoida.
 
Cink igra važnu ulogu u reprodukcionom sistemu muškaraca. Cink stimuliše sintezu muškog hormona testosterona koji pomaže ukrućivanje (erekciju), kao i ejakulaciju. Manjak cinka može igrati ulogu u nastanku eventualne neplodnosti u oba pola. Cink je eflkasan u prevenciji nastanka benignog uvećanja prostate. Dejstvo dva potonja oligoelementa je sinergicka.

Sastav:

Ekstrakt iz ploda testeraste palme
300 mg
Stinging Nettle Leaf Extract
150 mg
Laneno ulje
150 mg
Pygeum Africanum Bark Extract
60 mg
Bioperin
1 mg
Cink
15 mg
Selen
80 µg
Likopin kompleks
2.5 mg

Pakovanje:    60 tableta

Upotreba:    2 tablete dnevno ili kako lekar preporuči.

prostata u najboljoj funkciji
Zemlje u kojima možete naručiti proizvode:
 
Slovenija, Hrvatska, Bosna i Hercegovina,
Srbija, Makedonija i ostale zemlje EU
 
PRIRODA JE NAŠ TAJNI SASTOJAK !

 

Naručite Pro-STP u vašoj zemlji !

 

SRBIJA

4299.00 rsd + post

PORUDŽBENICA SRBIJA

HRVATSKA

289.47 kn + post

PORUDŽBENICA HRVATSKA

SLOVENIJA

36.00 eur + post

PORUDŽBENICA SLOVENIJA

B i H

64.30 km + post

PORUDŽBENICA BiH

MAKEDONIJA

1840.00 mkd + post

PORUDŽBENICA MAKEDONIJA

EVROPSKA UNIJA

ZA ZEMLJE EU

ODABERITE VAŠU ZEMLJU !