Probiotici i prebiotici kompleksna formula za upotrebu posle antibiotika

ProbioBalance (60 tableta za žvakanje)

Probiotici i prebiotici za decu i odrasle

Kome preporučujemo?

  • Probiotici u cilju obnove crevne flore nakon tretmana antibioticima
  • Tokom putovanja, u cilju prevencije proliva i kao dopuna terapije
  • U cilju održavanja i ojačanja stanja ravnoteže u crevima


 

ProbioBalance možete da kupite u vašoj zemlji !

 

SRBIJA

2529.00 rsd + post

PORUDŽBENICA SRBIJA

HRVATSKA

147.37 kn + post

PORUDŽBENICA HRVATSKA

SLOVENIJA

21.10 eur + post

PORUDŽBENICA SLOVENIJA

B i H

40.50 km + post

PORUDŽBENICA BiH

MAKEDONIJA

1080.00 mkd + post

PORUDŽBENICA MAKEDONIJA

E U

ZA ZEMLJE EU

ODABERITE VAŠU ZEMLJU


Probiotici i prebiotici u formuli ProbioBalance - ukusna tableta za žvakanje koju će svako dete i odrastao covek uzeti sa zadovoljstvom. Svaka tableta sadrži četiri miliona probiotskih bakterija. Tri loze probiotskih bakterija u formi tablete doprinose zdravlju crevne flore. Potpomažu rad imunog sistema, smanjenje alergija, redovno pražnjenje, eliminaciju proliva i obnavljanje oštećene crevne flore. Prebiotici (frukto-oligosaharid) dodati ovoj tableti potpomažu rast probiotika.
 
Crevna flora se sastoji  od bakterijskih vrsta koje su nastanjene na sluzokoži debelog i tankog  creva. Nekoliko stotina bakterijskih vrsta u debelom crevu žive u skladu  sa domaćinom, a njihova ukupna težina prevazilazi masu od 1.5 kg. Njihova uloga je višestruka: održavaju ravnotežu u funkciji crevne  flore, potpomažu apsorbciju i iskorišćavanje određenih hranljivih  materija; podstiču pravilnu peristaltiku creva; neki od njih mogu da  proizvedu vitamine (B i K vitamin, folnu kiselinu), a pored toga pošto  se 70% imunih susptanci sintetizuje u crevima, one u velikoj meri utiču  na pravilno funkcionisanje imunog sistema.
 
Za pravilno funkcioniasnje probiotika, potrebni su i prebiotici. Prebiotici su složeni ugljeni hidrati, koji su jedina hrana probioticima i u  stanju su da stimulišu njihov rast i njihovo razmnožavanje. Probiotici ne mogu bez prebiotika.
 
U  idealnom slučaju, bakterije koje nastanjuju creva su u ravnoteži, ali  ta ravnoteža može lako da se naruši. Ukoliko je ravnoteža narušena, i  patogene bakterije i drugi mikroorganizmi koji su i inače prisutni, mogu brže da se razmnožavaju na štetu dobroćudnih bakterija. Faktori koji  mogu da naruše ravnotežu crevne flore su najčeće stres, nepravilna ishrana, terapija antibioticima, kao i prolivi različitog uzroka (npr. putnički proliv). Probiotici su neophodni.
ProbioBalance je kompleksna formula. (tzv. sinbiotik). Sadrži tri probiotske grupe (Lb. acidophilus, Lb. rhamnosus i B. longum) u  ukupnom broju od 4 milijardi klica uz dodatak prebiotika (voćni  oligosaharid). Zahvaljujući svojoj formi (tablete za žvakanje) kao i  zbog prijatnog ukusa trešnje lak je i bezbedan za primenu čak i kod dece. Zbog povećanog broja klica posebno ga preporučujemo nakon terapije  antibioticima, kao i tokom putovanja.
Probiotici i prebiotici za decu i odrasle

Zemlje u kojima možete naručiti proizvode:

 
Slovenija, Hrvatska, Bosna i Hercegovina,
Srbija, Makedonija i ostale zemlje EU
 
PRIRODA JE NAŠ TAJNI SASTOJAK !

 

Naručite ProbioBalance u vašoj zemlji !

SRBIJA

2529.00 rsd + post

PORUDŽBENICA SRBIJA

HRVATSKA

147.37 kn + post

PORUDŽBENICA HRVATSKA

SLOVENIJA

21.10 eur + post

PORUDŽBENICA SLOVENIJA

B i H

40.50 km + post

PORUDŽBENICA BiH

MAKEDONIJA

1080.00 mkd + post

PORUDŽBENICA MAKEDONIJA

E U

ZA ZEMLJE EU

ODABERITE VAŠU ZEMLJU