Probavni enzimi za poboljšanje rada digestivnog sistema

Digestive Enzymes (100 tableta)

Probavni enzimi - poboljšanje varenja
  • Kada želite adekvatnu podršku za svoj digestivni sistem
  • U slučaju nadutosti i čestog unosa hrane koja nadima
  • U slučaju problema u vezi sa varenjem
  • U slučaju disbioze

Digestive Enzymes možete da kupite u vašoj zemlji !

SRBIJA

2679.00 rsd + post

PORUDŽBENICA SRBIJA

HRVATSKA

152.63 kn + post

PORUDŽBENICA HRVATSKA

SLOVENIJA

22.30 eur + post

PORUDŽBENICA SLOVENIJA

B i H

36.30 km + post

PORUDŽBENICA BiH

MAKEDONIJA

1080.00 mkd + post

PORUDŽBENICA MAKEDONIJA

EVROPSKA UNIJA

ZA ZEMLJE EU

ODABERITE VAŠU ZEMLJU !


Probavni enzimi (Digestive Enyzmes) sadrži pored enzima i aktivne sastojke biljnog porekla, koji doprinose boljem radu sistema za varenje. Ukoliko Vaše navike u ishrani ili životni stil nisu odgovarajući, ravnoteža digestivnog sistema može lako da se poremeti. Razlaganje nutrijenata uz pomoć enzima je prvi korak u pravcu dobre apsorpcije i iskorišćenja hranljivih materija. Sa odgovarajućim enzimima imate mogućnost da potpomognete razlaganje masti, proteina i ugljenih hidrata, i na taj način sistemu za varenje i svom telu pružite pomoć.

 

Tradicionalna jela našeg podneblja se ne mogu svrstati u jedinstvenu celinu, pa neodmerena količina i sastav pojedinih obroka često – pa i na duge staze – može prouzrokovati veoma neprijatne tegobe posle obeda.

 

Govori se: „šta pojedeš, to postaješ“. Međutim, ta izreka važi samo pod izvesnim uslovima. Brižljivo sastavljen meni savremenih kvaliteta je svakako veoma važan, ali sama ishrana je delotvorna samo ako se vredne supstance iz jela u procesu varenja razgrade na elementarne jedinice, da bi ih organizam uistinu mogao efikasno iskoristiti.

 

Za besprekorno varenje je potrebna odgovarajuća količina digestivnih sekreta koji sadrže enzime za razgradnju. Njihovo lučenje je međutim umanjeno već i kod inače zdravih osoba srednjih godina, što dovodi do kvalitativnog slabljenja procesa varenja, uzrokujući ponekad veoma neprijatne simptome. Kod osoba krvne grupe A ovakve tegobe su, nezavisno od starosnog doba, prilično česte, dok kod ostalih stanje nedostatka enzima može biti prouzrokovano lošim navikama u ishrani, konzumiranjem kuvane, ozračene, konzervirane, pasterizovane, barene ili smrznute hrane, ili pak obrocima pripremljenim u mikrotalasnoj pećnici.

U svakom od ovih slučajeva preporučuje se enzimska terapija, koja umanjuje digestivni stres, poboljšava kvalitet varenja, a na taj način se organizmu pruža mogućnost da dode do potpunije razgradenih hranljivih materija. Osim toga, nivo otpadnih i toksičnih supstanci se redukuje u tkivima, sto dovodi do smanjenja učestalosti zapaljenja digestivnog trakta, poboljšanja apsorpcije, pa samim tim i do povećanja snabdevenosti organizma neophodnim makro- i mikroelementima.

Probavni enzimi (Digestive enzymes) je savremeni preparat, čije redovno uzimanje poboljšava varenje, optimalizuje snabdevenost organizma hranljivim materijama, dok istovremeno pruža i zaštitu sistemu za varenje.

Korišcenjem Digestive Enzymes preperata se povećava stepen iskorišćenosti i ostalih dopuna za ishranu iz spektra CaliVitinih proizvoda, čime ovi mogu pružiti potpuniju pomoć u očuvanju zdravlja ili u procesu njegovog ponovnog sticanja.

Sastav:

 
Pankreatin
 
75 mg
Pepsin
17,5 mg
 
Diastaza
10 mg
 
Papain
5 mg
 
Glutaminska kiselina
25 mg
 
Kurkuma
37,5 mg
 
Seme komoraca
75 mg
 
Bromelain
12,5 mg
 
Proteaza
7,5 mg
 

Pažnja! U slučaju ozbiljnih gastrointestinalnih oboljenja (npr. čir želuca), obavezno se posavetovati sa svojim lekarom pre upotrebe ovog proizvoda!

 
Pakovanje: 100 tableta
Upotreba: 2 tablete dnevno
Probavni enzimi - poboljšanje varenja
Zemlje u kojima možete naručiti proizvode:
 
Slovenija, Hrvatska, Bosna i Hercegovina,
Srbija, Makedonija i ostale zemlje EU
 
PRIRODA JE NAŠ TAJNI SASTOJAK !

Naručite Digestive Enzymes u vašoj zemlji !

SRBIJA

2679.00 rsd + post

PORUDŽBENICA SRBIJA

HRVATSKA

152.63 kn + post

PORUDŽBENICA HRVATSKA

SLOVENIJA

22.30 eur + post

PORUDŽBENICA SLOVENIJA

B i H

36.30 km + post

PORUDŽBENICA BiH

MAKEDONIJA

1080.00 mkd + post

PORUDŽBENICA MAKEDONIJA

EVROPSKA UNIJA

ZA ZEMLJE EU

ODABERITE VAŠU ZEMLJU !