C 300 Plus i VirAgo – najmocniji protiv prehlade

 
Prehlade_i_Infekcije
 

Ako patite od cestih prehlada i infekcija…

Prehlada je poznata i kao nazofaringitis, rinofaringitis ili akutna viroza. Radi se o zaraznoj bolesti gornjeg respiratornog sistema koja se lako širi i koja pogada uglavnom nos. Simptomi ukljucuju kašalj, grlobolju, iscedak iz nosa (rinoreja) i groznicu. Simptomi obicno nestaju u roku od sedam do deset dana. Neki simptomi, medutim, mogu trajati i do tri nedelje. Rinovirusi su najcešci uzrocnici prehlade, ali istu može uzrokovati više od dve stotine razlicitih virusa.
Infekcije gornjih disajnih puteva su kategorizovane po delovima tela koji su pretežno pogodeni. Prehlada prvenstveno napada nos, faringitis grlo i sinusitis sinuse. Simptomi se više javljaju zbog odgovora imunog sistema na infekciju, nego li zbog oštecenja tkiva od strane samih virusa. Pranje ruku je primarna metoda sprecavanja infekcije, a može biti od pomoci nošenje zaštitne maske za lice.

 

 

Konsultacije:

 

Svetovaliste-button                             Pitajte-lekara-button

 

 

Preporuceni preparati:

 

C 300 Plus - Vitamin C od 300 mg u tabletama   Virago - jacanje imunog sistema - jacanje imuniteta   Super Mega 50   Ulje origana, origano ulje