Noni sok visoke koncentracije - Organski Noni

Organic Noni (946 ml)

Organski Noni sok - Visoko koncentrovan

Noni se preporučuje:

  • U cilju povećanja otpornosti organizma
  • U cilju postizanja uravnoteženog funkcionisanja tela
  • U cilju povećanja i održavanja opštih nivoa energije
  • U cilju suplementacije procesa detoksikacije

 

Organic Noni možete da kupite u vašoj zemlji !

 

SRBIJA

6579.00 rsd + post

PORUDŽBENICA SRBIJA

HRVATSKA

363.16 kn + post

PORUDŽBENICA HRVATSKA

SLOVENIJA

48.00 eur + post

PORUDŽBENICA SLOVENIJA

B i H

92.00 km + post

PORUDŽBENICA BiH

MAKEDONIJA

2841.00 mkd + post

PORUDŽBENICA MAKEDONIJA

EVROPSKA UNIJA

ZA ZEMLJE EU

ODABERITE VAŠU ZEMLJU !


Noni (Morinda citrifolia) je egzotičan plod, koji sadrži nekoliko supstanci od vitalne važnosti. Organski noni sok je kompleksan preparat, dizajniran tako da ima blagotvorno dejstvo na zdravlje, bogat je vitaminima, aminokiselinama i mineralima. Podstiče ćelijske funkcije i normalnu deobu ćelija, a redukuje i zapaljenske procese u telu. Doprinosi detoksikacionoj funkciji jetre i ima antibakterijsko, antivirusno i antifungalno dejstvo.
 
Upotreba izraza „organski”, ili drugačije receno „bio” je u zadnje vreme prilično u trendu. „Organsko” poslovanje je u procvatu, a i potražnja je u značajnoj meri porasla. Svesni potrošaci pri kupovini daju prednost bio namirnicama i odevnim predmetima, medutim mnogi još uvek ne znaju šta u stvari podrazumeva ovaj izraz.
Noni pripada grupi najpopularnijih egzotičnih super-voća, pošto je ekstremno bogato aktivnim sastojcima koji doprinose očuvanju zdravlja. Savremeni razvoj tehnologije u kombinaciji sa ekološki prihvatljivim načinom proizvodnje CaliVita proizvoda, omogućava nam, da dobijemo najviše od onoga što nam ovo fenomenalno voće nudi.
Koje su neke od značajnijih prednosti svakodnevnog konzumiranja nonija?
Antibakterijsko dejstvo nonija može pomoći u izbegavanju infekcija ili da učini terapije protiv istih lakšim. Određeni aktivni agensi u noniju mogu pomoći u borbi protiv bakterija i najčešćih infekcija i trovanja prouzrokovana hranom. Ostale studije su dokazale da je njena efiksanost u inhibiranju bakterije koje prouzrokuje tuberkolozu uporediva sa dejstvom antibiotika.
 
Plodovi organskog nonija koji dolaze sa ekološki kontrolisanih farmi začinjeni su organski uzgojenim malinama. Polinezijski noni dolazi iz nezagadene prirode, a organski noni dolazi sa farmi koje su klasifikovane kao organske.
 
Noni može efikasno da dopuni terapije protiv visokog krvnog pritiska.
 
Jedna studija iz 2010 godine govori o tome, da je redovnom konzumacijom nonija uspešno prevenirano povećanje nivoa triglicerida i LDL holesterola u krvi, koje se javlja nakon konzumiranja namirnica sa visokim sadržajem masnoća. Takvo povećanje nivoa masti je znatnim delom odgovorno za nastajanje arterioskleroze i delom i za kardiovaskularna obolenja.
 
Studije, koje su dodatno potvrdene sa brojnim svedočenjima korisnika govore o tome, da noni ima i istaknuto antiinflamatorno dejstvo. Pored toga, nežnije deluje na želudac, u poredenju sa antiinflamatornim sredstvima, a takođe nema ni neželjena sporedna dejstva.
 
In vitro studije su pokazale da organski noni sok poseduje izvanredno antioksidativno dejstvo. Tokom eksperimenta je uspešno sačuvalo ćelije od štetnog dejstva slobodnih radikala, i to skoro tri puta efikasnije od vitamina C.

Pakovanje: 946 ml

Upotreba: Ukoliko lekar drugacije ne odredi, 2 supene kasike dusa dnevno, pola sata pre obroka.
Organski Noni sok - Visoko koncentrovan
Zemlje u kojima možete naručiti proizvode:
 
Slovenija, Hrvatska, Bosna i Hercegovina,
Srbija, Makedonija i ostale zemlje EU
 
PRIRODA JE NAŠ TAJNI SASTOJAK !

 

Naručite Organic Noni u vašoj zemlji !

SRBIJA

6579.00 rsd + post

PORUDŽBENICA SRBIJA

HRVATSKA

363.16 kn + post

PORUDŽBENICA HRVATSKA

SLOVENIJA

48.00 eur + post

PORUDŽBENICA SLOVENIJA

B i H

92.00 km + post

PORUDŽBENICA BiH

MAKEDONIJA

2841.00 mkd + post

PORUDŽBENICA MAKEDONIJA

EVROPSKA UNIJA

ZA ZEMLJE EU

ODABERITE VAŠU ZEMLJU !