Mačja kandža i cink: Snažna podrška za imunitet

VirAgo (90 tableta)

Virago - mačja kandža - jačanje imuniteta

 

Kome se preporučuje mačja kandža ?

  • Onima koji su često u situaciji da im je potrebna dodatna podrška imunom sistemu
  • Onima koji zahtevaju kompleksnu jaču imunološku zaštitu
  • U cilju pripreme imunog sistema kao lek za zimski period

VirAgo možete da kupite u vašoj zemlji !

SRBIJA

3579.00 rsd + post

PORUDŽBENICA SRBIJA

HRVATSKA

200.00 kn + post

PORUDŽBENICA HRVATSKA

SLOVENIJA

30.20 eur + post

PORUDŽBENICA SLOVENIJA

B i H

52.60 km + post

PORUDŽBENICA BiH

MAKEDONIJA

1452.00 mkd + post

PORUDŽBENICA MAKEDONIJA

EVROPSKA UNIJA

ZA ZEMLJE EU

ODABERITE VAŠU ZEMLJU !


Virago je višekomponentni preparat, koji sadrži aktivne materije koje pospešuju imunitet, i ima antibakterijsko i antivirusno dejstvo. Sastojci: ekstrakt lista masline, Purpurni zvončić, Mačja kandža, Pau d’ Arco, lizin i cink. Sve ove aktivne materije se preporučuju prvenstveno protiv simptoma herpesa, ali ujedno jačaju i otpornost organizma naspram čestih, zaraznih virusnih oboljenja.

 

Aktivne sastojke biljke Mačja kandža je moderna nauka već uglavnom identifikovala, i tako su mehanizmi aktivnih materija danas već poznati. Jedan deo aktivnih materija poseduje značajne antioksidantske osobine. Prema ispitivanjima, dokazana su sledeća svojstva ove biljke: sprečavanje nastajanja zapaljenja, uništava viruse i štetne slobodne radikale.

 

Glavne aktivne elemente čine razni alkaloidi, koji značajno pospešuju aktivnosti i stvaranje limfocita, kao i funkcije za odstranjivanje nečistoća, uzročnika i stranih tela.

 
Mačja kandža sadrži elemente za koje se otkrilo i to, da imaju diureticka svojstva i smanjuju povišenu temperaturu, dok drugi pospešuju parasimpatične funkcije vegetativnog nervnog sistema, tojest pomažu u opuštanju. Mačja kandža je u Evropi dospela u žižu javnosti zbog svojeg svojstva sprečavanja malignih oboljenja. Takođe su postignuti izuzetni rezultati u tretiranju simptoma oboljenja tumora.
 

Cink, ima izuzetno značajanu ulogu u pravilnom radu imunog sistema, koja se ne može zameniti ni jednim drugim oligo elementom. Naučno je dokazana činjenica, da što manje cinka ima neko u organizmu, to mu je slabiji imuni sistem. To rezultira mnogo većom mogućnosću za zarazama. Cink pospešuje aktivnost i stvaranje elemenata koji igraju ulogu u radu imunog sistema organizma. Te zaštitne celije („jedu“ uzročnike i strana tela, i tako ih onesposobljavaju) i „memorijske ćelije“ (limfociti, koji se stvaraju nakon prvog susreta sa bakterijama i virusima) prilikom ponovnog susreta prepoznavaju napadače, i tada bezuslovno pokreću specifične ćelije-ubice, tojest stvaranje antitela.

 

Ekstrakt lista masline: čaj napravljen od nje se koristi za smanjenje temperature i kao blago umirujuće sredstvo. Brojni naučni radovi dokazano govore o njenom antimikrobnom svojstvu (uništava štetne klice). Takode se pokazalo izuzetno učinkovitim protiv virusnih, bakterioloških i gljivičnih oboljenja, kao i u slučaju raznih alergija i pojave sindroma hroničnog umora.

 
Purpurni zvončić: Jedan od najpoznatijih stimulanata imunog sistema u biljnom svetu, koji takođe ima i antivirusno dejstvo. Sprečava širenje virusa herpesa i influence, jača odbrambenu moć organizma naspram nespecifičnih oboljenja i sprečava širenje parazita.
   
Pau d’ Arco: Tahebo je ogromno drvo, koje živi u tropskim prašumama Južne Amerike. Svojstva: stimuliše imunitet, štiti od bakterija, gljivica, parazita i virusa, ima atioksidantsko i antimutageno dejstvo, smanjuje bolove i zapaljenja. Sve ovo su podržala brojna klinička ispitivanja.
   
Lizinska amino-kiselina: može se naći u mnogim enzimima i u kolagenskim vlaknima. Lizin sprečava širenje virusa herpesa, ima specifično antiviralno dejstvo.
 

Sastav:

Ekstrekt lista masline
80 mg
Ekstrakt korena ehinacee
25 mg
Mačja kandža
60 mg
Kora biljke Pau d’Arco
30 mg
Cink
10 mg
Virago - mačja kandža - jačanje imuniteta
Zemlje u kojima možete naručiti proizvode:
 
Slovenija, Hrvatska, Bosna i Hercegovina,
Srbija, Makedonija i ostale zemlje EU
 
PRIRODA JE NAŠ TAJNI SASTOJAK !

Naručite VirAgo u vašoj zemlji !

SRBIJA

3579.00 rsd + post

PORUDŽBENICA SRBIJA

HRVATSKA

200.00 kn + post

PORUDŽBENICA HRVATSKA

SLOVENIJA

30.20 eur + post

PORUDŽBENICA SLOVENIJA

B i H

52.60 km + post

PORUDŽBENICA BiH

MAKEDONIJA

1452.00 mkd + post

PORUDŽBENICA MAKEDONIJA

EVROPSKA UNIJA

ZA ZEMLJE EU

ODABERITE VAŠU ZEMLJU !