L-karnitin aminokiselina za sagorevanje masti

 
Liquid L-Carnitine - bogat izvor energije

L-CARNITINE je derivat aminokiseline lizina koji je sastavni deo više enzima u celiji koji su zaduženi za proces prenosa dugackih lanaca masnih kiselina kroz opnu mitohondrija, do mesta njihove oksidacije. To znaci ponovo energiju i snagu mišica. Takode pomaže gubitak telesnih masti na racun povecanja skeletniih mišica.
 
Tecni L-CARNITINE se u organizmu brzo apsorbuje, što ima za rezultat brzu konverziju masti u energiju tokom treninga. Ovaj mehanizam optimizuje oporavak nakon treninga. Ali brza apsprpcija još podstice i povecanje kako snage tako i izdržljivosti što je dobro, jer možete trenirati duže a sve na racun sagorevanja masnog tkiva koje ce se topiti od sjajnog L-CARNITINE-a.
 
Mršavite, osecate se odlicno i izgledate odlicno. To ste želeli sve vreme zar ne?
Sastav:
 
L – Karnitin     2000 mg
Vitamin B5         30 mg

 

 

ZAŠTO CALIVITA?
7 razloga, zašto da odaberete CaliVita proizvode:
 
·         CaliVita vec više od 20 godina uz izuzetno profesionalnu pozadinu i iskustvo nudi svoje vrhunske proizvode, u skladu sa najvišim standardima kvaliteta.
 
·         Uvek se trudimo da koristimo sirovine iz najboljih prirodnih izvora, u njihovoj izvornoj formi.
 
·         Tokom procesa razvoja primenjujemo prirodnu organsku formu, za bolju apsorpciju.
 
·         Dajemo 100% garanciju na kvalitet za sve naše proizvode.
 
·         Naši proizvodi prolaze strogu, višestruku proceduru ispitivanja, za obezbedivanje konstantnog održavanja vrhunskog kvaliteta.
 
·         Velika vecina naših dodataka ishrani se proizvodi u Sjedinjenim Americkim Državama, prema proizvodnim procesima farmaceutskog kvaliteta.
 
·         Proizvodnja je u skladu sa rigoroznim odredbama GMP (Dobre proizvodacke prakse) za kontrolu kvaliteta, a preparati se redovno kontrolišu od strane FDA (Biro za kontrolu prehrambenih i farmaceutskih proizvoda u SAD-u). Mi smo i u bliskoj saradnji sa lokalnim vlastima, kako bi za naše korisnike uvek osigurali proizvode najboljeg kvaliteta.
 
+ Spec: Svaki naš proizvod poseduje i VMA sertifikat.

 

Liquid L-Carnitine - bogat izvor energije

 

 

TRENUTNO NEMA NA STANJU