Tečni vitamin C sa bioflavonoidima i šipurkom

Liquid C + Bioflavonoids (236 ml)

Liquid C + Bioflavonoidi Sa Sipurkom - Tečni vitamin C

Kome preporučujemo?

 

  • Imajući u vidu da se lakše guta, starijim osobama, trudnicama, deci i onima koji pate od tegoba u vezi sa gutanjem prilikom zadovoljavanja potrebe za vitaminom C
  • Osobama koje su sklone infekcijama, u cilju jačanja imuniteta
  • Svima tokom hladnijih zimskih meseci
  • Osobama koje redovno konzumiraju alkohol

Liquid C možete da kupite u vašoj zemlji !

SRBIJA

2379.00 rsd + post

PORUDŽBENICA SRBIJA

HRVATSKA

131.58 kn + post

PORUDŽBENICA HRVATSKA

SLOVENIJA

17.60 eur + post

PORUDŽBENICA SLOVENIJA

B i H

Trenutno nema

MAKEDONIJA

Trenutno nema

EVROPSKA UNIJA

ZA ZEMLJE EU

ODABERITE VAŠU ZEMLJU !


Liquid C +  bioflavonoidi sa šipurkom nije samo jedan novi tip preparata sa  sadržajem vitamina C u mnoštvu ponude proizvoda tog tipa, nego je jedan  kompleksni antioksidantni preparat, čiji aktivni sastojci mogu značajno  doprineti očuvanju našeg zdravlja i opšteg raspoloženja. Zahvaljujući  tečnoj formi, može predstavljati idealno rešenje za sve one osobe, koje  ne mogu ili ne vole da uzimaju tablete.

Ko još nije čuo za značajno blagotvorno dejstvo vitamina C na naš organizam?

Prilikom  kreiranja našeg proizvoda, akcenat je bio stavljen na maksimalno  iskorišćavanje blagotvornih dejstava vitamina C, a za postizanje toga je  formula upotpunjena sa nekoliko sastojaka, koje deluju sinergistički sa  vitaminom C.

Ovi „pomoćni sastojci“ su na primer dobro poznati bioflavonoidi, koji pored snažnog antioksidativnog dejstva imaju važnu ulogu i u  procesima apsorpcije vitamina C, kao i ekstrakt šipurka, koji je jedan  od najpoznatijih prirodnih izvora vitamina C.

Specifičnost preparata je zaštićena formula Quik-Sorb® kompleksa, koja je posebna mešavina đumbira, amle (Emblica officinalis) i paprike, koja značajno doprinosi apsorpciji i iskoristivosti. Sve ove delotvorne sastojke možete naći u vidu jednog tečnog preparata veoma  prijatnog ukusa, čija konzumacija može predstavljati prijatno iskustvo  za sve korisnike.

Skorbut  kao klasično obolenje koje nastaje usled deficita vitamina C se srećom više ne javlja u značajnijoj meri medu populacijom razvijenijih država,  ali dobro je znati, da su stvarne potrebe organizma uglavnom veće za  većinu nas nego što se unosi na dnevnom nivou. Ovo je posebno važno za  one osobe, koje ne konzumiraju odgovarajuće količine svežih namirnica  bogate sa vitaminom C (povrće, voće) ili drže stroge dijete. Pored toga,  postoje još i brojni spoljašnji faktori, koji su u ovo moderno doba  postali svakodnevni i neizbežni, a koji dodatno mogu uvećati potrebu za  vitaminom C. Ti faktori mogu biti trudnoća ili profesionalno bavljenje sportom, ali i mnogobrojni negativni faktori koji su povezani sa  životnim stilom, poput pušenja, zagađenja vazduha usled smoga, primena  određenih lekova (npr. kontraceptivi, aspirin), kao i stres.

Aktivni sastojci / 2,5 ml:

 
Vitamin C
 
166,6 mg
Kalcijum
7,8 mg
 
Bioflavonoidi citrusnog porekla
166,6 mg
 
Ekstrakt šipurka
166,6 mg
Liquid C + Bioflavonoidi Sa Sipurkom - Tečni vitamin C
Zemlje u kojima možete naručiti proizvode:
 
Slovenija, Hrvatska, Bosna i Hercegovina,
Srbija, Makedonija i ostale zemlje EU
 
PRIRODA JE NAŠ TAJNI SASTOJAK !

Naručite Liquid C u vašoj zemlji !

SRBIJA

2379.00 rsd + post

PORUDŽBENICA SRBIJA

HRVATSKA

131.58 kn + post

PORUDŽBENICA HRVATSKA

SLOVENIJA

17.60 eur + post

PORUDŽBENICA SLOVENIJA

B i H

Trenutno nema

MAKEDONIJA

Trenutno nema

EVROPSKA UNIJA

ZA ZEMLJE EU

ODABERITE VAŠU ZEMLJU !