Kompleks B vitamina Mega B Complex 

Mega B Complex (100 tableta)

Kompleks B vitamina visoka koncentracija

Kada preporučujemo kompleks B vitamina ?

 

  • U slučaju ekstremnog mentalnog preopterećenja, na primer tokom ispitnih perioda ili obavljanja zadataka u strogo određenom roku
  • U slučaju intenzivnog fizičkog vežbanja, u cilju smanjenja umora i iscrpljenosti

Mega B Complex možete da kupite u vašoj zemlji !

SRBIJA

Trenutno nema

HRVATSKA

Trenutno nema

SLOVENIJA

29.80 eur + post

PORUDŽBENICA SLOVENIJA

B i H

56.00 km + post

PORUDŽBENICA BiH

MAKEDONIJA

Trenutno nema

EVROPSKA UNIJA

ZA ZEMLJE EU

ODABERITE VAŠU ZEMLJU !


Da li ste izloženi ekstremnom stresu? Da li još uvek želite da učinite nešto za svoje zdravlje? Posvetite bar jedan minut dnevno sebi i uzmite kompleks B vitamina - Mega B Complex tabletu uz neki odgovarajući napitak. Ova mega dozirana tableta zasnovana na tehnologiji odloženog oslobađanja sadrži sve vitamine B koji mogu da Vam budu od pomoći u očuvanju mentalne svežine. Mega B Complex potpomaže zdravlje Vaše kože, mukoznih membrana i imunog sistema, povrh podsticanja zdravog rada nervnog sistema.

Ovaj kompleks B vitamina sadrži sve vitamine iz grupe B ima u sebi velike količine vitamina sa postepenim oslobađanjem (timed release). Preporučuje se naročito u slučaju insuficijencije. Njegovi dejstveni pnincipi su pogodni i za ublažavanje pojave opadanja kose, suve kože i lomljivih, suvih noktiju.

Vitamini rastvorljivi u vodi.

Tiamin (vitamin B1): igra važnu ulogu u metabolizmu ugljenih hidrata, a nezamenljive za normalnu funkciju mišića i nervnog sistema.

Riboflavin (vitamin B2): igra ulogu u ugradnji gvožđa (proizvodnja hemoglobina), u sintezi belančevina i u razgradnji masti i ugljenih hidrata.

Niacinamid (vitamin B3): igra bitnu ulogu u biološkoj oksidaciji, u proizvodnji energije i u razgradnji i izgradnji ugljenih hidrata i masti. Neophodan je za normalno funkcionisanje probavnog i nervnog sistema, kao i za sintezu nekih hormona.

 

Folna kiselina (vitamin B4): zajedno sa drugim vitaminima učestvuje u formiranju crvenih krvnih zrnaca i poboljšava efikasnost apsorpcije gvožđa. Potpomaže metabolizam pojedinih aminokiselina i sintezu nukleinskih kiselina. Prema iskustvima, manjak folne kiseline u periodu rane trudnoće može da dovede do nastanka urođenih anomalija na plodu (npr. rascep kičme – spina biffida).

 

Pantotenska kiselina (vitamin B5): učestvuje u pretvaranju ugljenih hidrata i masti u energiju. Potpomaže izgradnju epiderma i utiče na rast kose. Od vitalnog je značaja za normalnu funkciju nadbubnežne žlezde.

 

Piridoksin (vitamin B6): kao sastavni deo brojnih enzima učestvuje u metabolizmu aminokiselina, esencijalnih kiselina i gvožđa.

 

Biotin (vitamin B7): sastevni je deo brojnih enzima koji igraju ulogu u metabolizmu belančevina, ugljenih hidrata i masti.

 

Holin (vitamin B8): potpomaže iskorišćavanje masnih kiselina u organizmu, štiti jetru od zamašćivanja i sprečava taloženje holesterola na zidove krvnih sudova.

Inozitol (vitamin B9): igra ulogu u rastu kose, u sprečavanju zakrečavanja krvnih sudova i u prenošenju nervnih impulsa. Predstavlja materiju koja razgrađuje masti.

Pare-amino-benzoenska kiselina (vitamin B10): učestvuje u metabolizmu gvožđa i nastajanju crvenih krvnih zrnaca. Potpomaže nastajanje folne kiseline i apsorpciju pantotenske kiseline.

Cijanokobalamin (vitamin B12): igra ulogu u sintezi belančevina i u metaboličkim procesima ugljenih hidrata i masnih kiselina, a važan je i za formiranje crvenih krvnih zrnaca. Stimuliše rast i popravlja apetit.

Snažna pomoć.

Sastav:

Vitamin B1
100 mg
Vitamin B2
100 mg
Niacinamid
100 mg
Pantotenska kiselina
100 mg
Vitamin B6 (piridoksin)
100 mg
Biotin
100  µg
Folna kiselina
125  µg
Holin
100 mg
Inozitol
100 mg
PABA
100 mg
Vitamin B12
100  µg

Pakovanje:    100 tableta

Upotreba:    Ukoliko lekar drugačije ne odredi, 1 tableta dnevno.

Kompleks B vitamina visoka koncentracija
Zemlje u kojima možete naručiti proizvode:
 
Slovenija, Hrvatska, Bosna i Hercegovina,
Srbija, Makedonija i ostale zemlje EU
 
PRIRODA JE NAŠ TAJNI SASTOJAK !

Naručite Mega B Complex u vašoj zemlji !

SRBIJA

Trenutno nema

HRVATSKA

Trenutno nema

SLOVENIJA

29.80 eur + post

PORUDŽBENICA SLOVENIJA

B i H

56.00 km + post

PORUDŽBENICA BiH

MAKEDONIJA

Trenutno nema

EVROPSKA UNIJA

ZA ZEMLJE EU

ODABERITE VAŠU ZEMLJU !