Imunitet uz pomoć mačje kandže i cinka

ImmunAid (180 tableta)

macja kandza i cink za imunitet
Zašto ImmunAid za imunitet ?
 
  • Zato što daje izuzetno moćnu imunološku zaštitu tokom perioda kada je česta pojava bolesti
  • Zato što dobro dopunjuje tretman upale zglobova

Immunaid možete da kupite u vašoj zemlji !

SRBIJA

Trenutno nema

HRVATSKA

Trenutno nema

SLOVENIJA

33.20 eur + post

PORUDŽBENICA SLOVENIJA

B i H

58.30 km + post

PORUDŽBENICA BiH

MAKEDONIJA

1791.00 mkd + post

PORUDŽBENICA MAKEDONIJA

EVROPSKA UNIJA

ZA ZEMLJE EU

ODABERITE VAŠU ZEMLJU !


Imunitet uz  Mačju kandžu i cink u preparatu ImmunAid se značajno pojačava. Ova dva aktivna elementa zajedno predsatvljaju temeljni uslov za jak imuni sistem. Međusobno pojačavaju efekte svojim sinergistickim zajedničkim delovanjem.

Naš imuni sistem igra odlučujuću ulogu u zaštiti organizma od raznoraznih oboljenja. A da bi imuni sistem besprekorno funkcionisao, moramo ga čuvati i jačati. Koru, listove i korenje Mačje kandže, Južno-Americki indijanci već više od 2000 godina koriste za lečenje mnogobrojnih oboljenja. Aktivne sastojke biljke je moderna nauka već uglavnom identifikovala, i tako su mehanizmi aktivnih materija danas već poznati.

ImmunAid je efikasan biljno-mineralni kompleks, u koji smo dodali i snagu biljke mačja kandža sa organski vezanim cinkom. Mačja kandža povećava proizvodnju ćelija imunog sistema i na taj način priprema telo da pruži otpor patogenima i samim tim jača imunitet. Efekat mačje kandže je pojačan organski vezanim cinkom, koji takode potpomaže normalno funkcionisanje imunog sistema. Oba aktivna sastojka takode imaju antioksidantno dejstvo koje može da obezbedi zaštitu ne samo od spoljašnjih oksidanata, već i od onih koji dolaze iznutra.

Jedan deo aktivnih materija poseduje značajne antioksidantske osobine. Prema ispitivanjima, dokazana su sledeća svojstva ove biljke: sprečavanje nastajanja zapaljenja, uništava viruse i štetne slobodne radikale. Glavne aktivne elemente čine razni alkaloidi, koji značajno pospešuju aktivnosti i stvaranje limfocita, kao i funkcije za odstranjivanje nečistoća, uzročnika i stranih tela. Za neke sastavne elemente Mačje kandže se otkrilo i to, da imaju diureticka svojstva i smanjuju povišenu temperaturu, dok drugi pospešuju parasimpatične funkcije vegetativnog nervnog sistema, tj. pomažu u opuštanju. U Evropi je Mačja kandža dospela u žižu javnosti zbog svojeg svojstva sprečavanja malignih oboljenja. Takođe su postignuti izuzetni rezultati u tretiranju simptoma oboljenja tumora.

 

Cink, ima izuzetno značajanu ulogu u pravilnom radu imunog sistema, koja se ne može zameniti ni jednim drugim oligo elementom. Naučno je dokazana činjenica, da što manje cinka ima neko u organizmu, to mu je slabiji imunitet. To rezultira mnogo većom mogućnošću za zarazama. Cink pospešuje aktivnost i stvaranje elemenata koji igraju ulogu u radu imunog sistema organizma. Te zaštitne ćelije („jedu“ uzročnike i strana tela, i tako ih onesposobljavaju) i „memorijske ćelije“ (limfociti, koji se stvaraju nakon prvog susreta sa bakterijama i virusima) prilikom ponovnog susreta prepoznavaju napadače, i tada bezuslovno pokreću specifične ćelije-ubice, tj. stvaranje antitela.

Sastav: 
Mačja kandža        400 mg
Cink glukonat            3 mg
 
Pakovanje:    180 tableta
 
Upotreba:    Ukoliko lekar drugačije ne odredi, 3 puta po 1 tabletu dnevno.
 

Pažnja!

Ne preporučuje se tokom trudnoće i dojenja. U slučaju bolesti sistema za varenje i svim ostalim slučajevima kada postoji slična sumnja, molimo Vas da se posavetujete sa svojim lekarom. Ne preporučuje se primena preparata sa mačjom kandžom uz uzimanje lekova za supresiju imunog sistema.
Immunaid - macja kandza i cink za jak imunitet
Zemlje u kojima možete naručiti proizvode:
 
Slovenija, Hrvatska, Bosna i Hercegovina,
Srbija, Makedonija i ostale zemlje EU
 
PRIRODA JE NAŠ TAJNI SASTOJAK !

Naručite Immunaid u vašoj zemlji !

SRBIJA

Trenutno nema

HRVATSKA

Trenutno nema

SLOVENIJA

33.20 eur + post

PORUDŽBENICA SLOVENIJA

B i H

58.30 km + post

PORUDŽBENICA BiH

MAKEDONIJA

1791.00 mkd + post

PORUDŽBENICA MAKEDONIJA

EVROPSKA UNIJA

ZA ZEMLJE EU

ODABERITE VAŠU ZEMLJU !