Hrom pikolinat u kapsulama – Pomoć kod mršavljenja

Chromium Max 500 (100 kapsula)

Hrom pikolinat - metabolizam ugljenih hidrata

Kada preporučujemo hrom pikolinat?

  • Kada želite da eliminišete stalni osećaj gladi, pogotovo za ugljenim hidratima
  • Kada ste pod terapijom za postizanje optimalnog nivoa šećera u krvi, kao dodatak
  • Kada želite ozbiljnu pomoć prilikom skidanja kilograma

Chromium Max 500 možete da kupite u vašoj zemlji !

SRBIJA

1869.00 rsd + post

NARUČITE U SRBIJI

HRVATSKA

 

Trenutno nema

SLOVENIJA

14.90 eur + post

NARUČITE U SLOVENIJI

B i H

24.70 km + post

NARUČITE U B i H

MAKEDONIJA

744.00 mkd + post

NARUČITE U MAKEDONIJI

EVROPSKA UNIJA

ZA ZEMLJE EU

ODABERITE VAŠU ZEMLJU !


Kapsule koje sadrže hrom pikolinat, uz adekvatnu ishranu i fizičku aktivnost mogu da pruže ozbiljnu pomoć kod mršavljenja u postizanju i održavanju idealne telesne težine. Korisno utiče na povećanje mišićne mase i smanjenje telesne masti kod sportista, među njima i bodi bildera.

Hrom je esencijalni mikroelement, što znači da naše telo ne može da ga proizvede samo, već je neophodno da ga unosimo iz spoljnih izvora. On učestvuje u normalnom metabolizmu ugljenih hidrata, proteina i masti, a doprinosi održavanju normalnog nivoa šećera u krvi. Uzimajući u obzir poslednje, on može pomoći u suzbijanju osećaja za slatkim, do kojeg dolazi usled naglog pada nivoa šećera, pa samim tim poboljšava efikasnost redukcionih dijeta, u cilju mršavljenja. Ali ne apsorbuju se svi oblici hroma adekvatno. Absorpcija i iskorišćenost njegovih organski povezanih jedinjenja, kao što je hrom pikolinat, je odlična.
 
Hrom je esencijalna materija, neophodna za metabolizam belančevina, masti i ugljenih hidrata. Njegova biološki aktivna forma je hrom-pikolinat. On pomaže ugradnju aminokiseline, ubrzava sintezu belančevina i dobro utiče na metaboličke procese. Sve to omogućuje bolje podnošenje opterećenja, organizam se brže regeneniše i uvećava se njegov kapacitet. Pored toga, on može da stimuliše metabolizam šećera, jača dejstvo insulina i stabilizuje ekonomisanje energijom, čime kontinuirano reguliše nivo šećera u krvi.
 
Hidroksi-citrat (HC) se dobija iz ekstrakta ploda biljke Garcinia cambogia, poreklom iz Južne lndije i Tajlanda. Pomaže osobama koje drže kuru mršavljenja, jer potiskuje apetit, tako da se organizam zadovoljava i manjom količinom hrane. Pored toga, sprečava pretvaranje kroz hranu unesenih ugljenih hidrata u masti i tako se u organizmu nakuplja manja količina masti. Delujući na digestivne procese, ometa nastajanje holesterola i masnih kiselina. Unos HC pojačava sopstvenu proizvodnju toplote u organizmu u toku jela – dakle, sagorevanje kalorija – odnosno, tako se u organizmu lageruje manja količina hranljivih sastojaka. HC i hrom na sinergistički način uzajamno jačaju dejstvo.
 
Aktivna forma.
 
Sastav:            Hrom pikolinat       500 µg
Pakovanje:       100 kapsula
Upotreba: Ukoliko lekar drugačije ne odredi, 1 kapsula dnevno, pre jela.
Hrom pikolinat - metabolizam ugljenih hidrata
Zemlje u kojima možete naruciti proizvode:
 
Slovenija, Hrvatska, Bosna i Hercegovina,
Srbija, Makedonija i ostale zemlje EU
 
PRIRODA JE NAŠ TAJNI SASTOJAK !

SRBIJA

1869.00 rsd + post

NARUČITE U SRBIJI

HRVATSKA

 

Trenutno nema

SLOVENIJA

14.90 eur + post

NARUČITE U SLOVENIJI

B i H

24.70 km + post

NARUČITE U B i H

MAKEDONIJA

744.00 mkd + post

NARUČITE U MAKEDONIJI

EVROPSKA UNIJA

ZA ZEMLJE EU

ODABERITE VAŠU ZEMLJU !