Garcinija Cambogia i Hrom za zdravo mršavljenje

Citrimax & Chromium (90 tableta)

Garcinija i hrom za normalizaciju secera
Kada preporučujemo?
 
  • Kada ste na dijeti
  • Kada želite da smanjite apetit
  • Kada želite da olakšate promene načina ishrane

Citrimax & Chromium možete da kupite u vašoj zemlji !

SRBIJA

2079.00 rsd + post

PORUDŽBENICA SRBIJA

HRVATSKA

122.11 kn + post

PORUDŽBENICA HRVATSKA

SLOVENIJA

17.50 eur + post

PORUDŽBENICA SLOVENIJA

B i H

32.00 km + post

PORUDŽBENICA BiH

MAKEDONIJA

846,00 mkd + post

PORUDŽBENICA MAKEDONIJA

EVROPSKA UNIJA

ZA ZEMLJE EU

ODABERITE VAŠU ZEMLJU !


Garcinija Cambogia i hrom su dobitna kombinacija za idealnu težinu. Lepa figura je takođe simbol našeg zdravlja. Dijete za smanjenje telesne težine je moguće podržati savremenim dodacima ishrani. Citrimax & Chromium sadrži hidroksilimunsku kiselinu (HCA) koja može da spreči pretvaranje ugljenih hidrata u masti, i hrom za normalizaciju nivoa šećera u krvi.

Smanjenje apetita je velika pomoć ljudima koji su na dijeti radi smanjenja telesne težine. Citrimax&Chromium proizvod sadrži dva aktivna sastojka, koji postižnu tačno to: hidroksilimunska kiselina (HCA) iz biljke Garcinia cambogia sprečava pretvaranje hrane u masti (salo), dok istovremeno pomaže u kontrolisanju osećaja gladi, kao i organski hrom koji pomaže da se utoli osećaj gladi i ona poznata želja za slatkim.

Za smanjenje apetita koriste se različita sredstva, najčešće sintetskog porekla, koja ostvaruju uticaj preko centralnog nervnog sistema – ali sa često sporednim efektima, štetnim po zdravlje. Medutim, postoje i prirodne materije koje mogu pomoći osobama koji provode dijete za mršavljenje na sličan, a ipak prirodan način. Hidroksilimunska kiselina (HCA), iz ekstrakta voča Garcinija cambogia, biljke koja raste na jugu Indije i Tajlanda, utiče i reguliše brojne važne procese u našem organizmu. Efekti hidroksi-limunske kiseline (HCA):

• Smanjenje apetita.

• HCA, inhibitor takozvane lipogeneze, sprečava pretvaranje ugljenih hidrata – koje u telo unosimo putem hrane – u masnoće. Na ovaj način se manje masnoća skladišti u organizmu.

• Skladištenje energije i glikogena. (Glikogen je materija slična skrobu, koja se pretvara u običan šecer u skladu sa potrebama organizma.)

• Istraživanja ističu da unos HCA podiže generisanje topline organizma za vreme jela, a to je sagorevanje kalorija, pa tako telo skladišti manje hrane. U cilju povećanja efekta, mi hidroksi limunskoj kiselini dodajemo još i hrom, čime se ostvaruje sinergizam ova dva sastojka. Hrom utiče na metabolizam ugljenih hidrata, proteina i masnoća unapređujući delovanje insulina. Njegova biološki aktivna forma je hrom pikolinat, koji se odlično iskorišćava u organizmu.

 
Prirodno efikasan.
 
Sastav:  
Citrimax                    250 mg
Hrom-pikolinat          250  µg
 
Pakovanje: 90 tableta
 
Upotreba: Ukoliko lekar drugačije ne odredi, 1-3 tablete dnevno, pre jela, sa mnogo tečnosti.
 
PAŽNJA!
Uzimanje se ne preporučuje trudnicama, dojiljama i maloj deci. Ovaj preparat ne predstavlja zamenu za pravilnu i raznovrsnu ishranu praćenu redovnom fizičkom aktivnošcu.Reformisana ishrana i fizička aktivnost su neizbežni za postizanje željene telesne mase.
Garcinija i hrom - Citrimax & Chromium
Zemlje u kojima možete naručiti proizvode:
 
Slovenija, Hrvatska, Bosna i Hercegovina,
Srbija, Makedonija i ostale zemlje EU
 
PRIRODA JE NAŠ TAJNI SASTOJAK !

Naručite Citrimax & Chromium u vašoj zemlji !

SRBIJA

2079.00 rsd + post

PORUDŽBENICA SRBIJA

HRVATSKA

122.11 kn + post

PORUDŽBENICA HRVATSKA

SLOVENIJA

17.50 eur + post

PORUDŽBENICA SLOVENIJA

B i H

32.00 km + post

PORUDŽBENICA BiH

MAKEDONIJA

846,00 mkd + post

PORUDŽBENICA MAKEDONIJA

EVROPSKA UNIJA

ZA ZEMLJE EU

ODABERITE VAŠU ZEMLJU !