bronhitis-kod-dece
 

Bronhitis kod dece i lecenje prirodnim preparatima

 

Mlada deca cesto oboljevaju od akutnog bronhitisa a ukoliko se ne izleci na vreme ova bolest vrlo lako dovodi do pojave hronicnog bronhitisa. Akutni bronhitis je jedna od najcešcih dijagnoza u ambulanti opšte prakse. Kašalj je najcešci simptom akutnog bronhitisa a posle nekoliko dana pocinje izbacivanje sekreta uz propratne simtome kao što su kratkotrajno lako povišena temperatura, dispneja, promuklost, osecaj struganja ili pištanja u grudima i malaksalost.
 
Decji bronhitis se u medicini najcešce leci antibioticima koji imaju i svoje loše strane. U svakodnevnoj lekarskoj praksi se antibiotici precesto prepisuju, što vodi povecanju rezistencije na lekove, neželjenim efektima i nepotrebnim troškovima lecenja.
U nastavku su navedeni preparati koji pomaažu kod lecenja bronhitisa kod dece.

 

 Dr Melanija Vislavski o bolestima disajnih puteva kod dece. Poslušajte!
  1. Posetite svog lekara
  2. Koristite naše savetovalište ili postavite pitanje našim lekarima
  3. Iskoristite prednost prirodnih dodataka ishrani

 

Svetovaliste-button                        Pitajte-lekara-button

 

Preporuceni dodaci ishrani kod bronhitisa kod dece

 

Multivitamin za decu +C vitamin - tablete za zvakanje   Virago - jacanje imunog sistema - jacanje imuniteta   Maticni mlec u kapsulama - Kapsiule maticnog mleca   Para Protex - zastita od bakterija virusa parazita   Organski Noni - Visoko koncentrovan   Multivitaminski preparat za krvnu grupu 0   Multivitaminski preparat za krvnu grupu B   Multivitaminski preparat za krvnu grupu AB   Multivitaminski preparat za krvnu grupu A