calivita_1

 CaliVita International

 

Lider modernog stila života

CaliVita Internatinal je multinacionalna komanija koja promoviše nov, kvalitetan nacin života širom sveta. Nacin života koji kao prioritet ima zdravlje, uzimajuci u obzir pored pravilne ishrane i redovnu fizicku aktivnost, korišcenje i prirodnih dodataka ishrani od lekovitog bilja. Pomocu sistema CaliVita International omoguceno nam je da se u potpunosti upoznamo sa jednim novim, modernim nacinom života.
 
Na pocetku XXI veka sve cešce se sudaramo sa faktorima rizika po naše zdravlje kojih vremenom ima sve više. Zagadenje vazduha, vode i okoline, veštacke boje, hemijske supstance, medicinski preparati, alkohol, kafa, veštacki izvori svetlosti, konstantan stres – svi ovi faktori, kao sastavni delovi brzog nacina života su izvor mnogih bolesti.
 
Otpornost našeg organizma, njegove sposobnosti da mobiliše zaštitne snage u mnogim aspektima zavisi od visoko kvalitetne hrane, a tipicna ishrana savremene osobe je manjkava sa pre svega vitaminima i mineralima. To je zacarani krug civilizacijskog napretka koji kao takav uzrokuje pogoršanje opšteg zdravstvenog stanja covecanstva.
 
Calivita International je svetski lider u proizvodnji biološki aktivnih dodataka ishrani cija redovna upotreba je sastavni deo savemenog nacina života ukoliko želimo da neutrališemo šteten uticaj okruženja i sacuvamo naše zdravlje.

 
calivita globales Netzwerk

Spektar proizvoda Calivita International je izuzetno širok, što zahteva i medunarodno tržište dodataka ishrani. Kompanija je osnovana 1991. godine, a danas vrši distribuciju svojih proizvoda u više od 37 zemalja sveta.
Tokom 21 godine poslovanja danas više nego ikad do sada se potvrduje to da usmerenje kompanije prema zdravom nacinu života je bio pravi izbor, pogotovo ako se uzmu u obzir trendovi koji pokazuju da ce u periodu od 2010-2040 godine covecanstvo biti usmereno na poboljšanje zdravlja celokupne populacije.
Danas možemo da zakljucimo da smo vec uveliko zagazili u taj period.
 
Cinjenica da se sve više obraca pažnja na kvalitet hrane koja je na tržištu, doprinosi razumevanju zašto CaliVita International svih ovih godina beleži rast svog poslovanja.
 
U skladu sa tim rastom, kao i pracenjem poslednjih naucnih dostignuca, kompanija neprekidno razvija nove proizvode koristeci tehnologiju koja ni na koji nacin ne remeti biološki aktivne principe prirodnih sirovina i dovodi ih do finalnog proizvoda, koji punim kapacitetom deluje na organizam iskoristivši na taj nacin maksimalno proizvod.

 

 

Kako izgleda život sa CaliVitom?

 
calivita produkte

Prvo, dobro je za Vas da se upoznate sa proizvodima. Korišcenje proizvoda nadoknaduje materije koje nam inace nedostaju jer vremenom hrana koju jedemo je sve siromašnija korisnom materijama, a sve bogatija štetnim sastojcima. Da bi naš imuni sistem mogao da obavlja svoju funkciju kvalitetno, neophodni su nam dodaci ishrani koji sadrže ono što ne možemo dobiti preko redovne ishrane.
 
Svi dokazi o kvalitetu su dostupni za proveru. Pocev od certifikata FDA (Food and drug administration) u Sjedinjenim Americkim Državama (gde se inace proizvode ovi suplementi) o 100% prirodnim sastojcima, peko institucija u Evropskoj Uniji koje potvrduju isto, pa do Vojno Medicinske Akademije (VMA) u Beogradu koja je takode dala svoj pecat na kvalitet ovih proizvoda.
 
Ali najbolja potvrda kvaliteta je iskustvo korisnika. Po preporuci lekara koje je CaliVita International angažovala u svakoj zemlji gde posluje, korišcenje proizvoda dovodi do rezultata koje možete vrlo lako proveriti.
Najsigurnije preko krvne slike koja ce se promeniti nabolje, a i subjektivni osecaj uz nestanak odredenih tegoba ne izostaje.
 
Ovde je važno istaci da CaliVita International garantuje 100% za kvalitet svojih proizvoda uz povracaj novca ukoliko iz bilo kojih razloga kupac nije zadovoljan.
 
Kada ste zadovoljni nekim proizvodom prirodno je da svojim prijateljima preporucite taj proizvod jer je to nešto što ste i do sada radili kada ste zadovoljni proizvodima.
 
Ukoliko preporucite prizvode kojim ste zadovoljni, CaliVita International ce Vam se adekvatno zahvaliti tako što ce Vam omoguciti da kupujete proizvode sa popustima koji se krecu i do 50% od cene koja je ionako vec na pocetku za Vas bila sa popustom.
 
 grundlegenden Ebenen der TischeI tako, iako se niste posebno angažovali, samim tim što ste rekli nekoliko lepih reci o svom iskustvu, vec ste se popeli na prvi stepenik poslovnog sistema CaliVIta International.
To znaci da ste ostvarili zaradu i da Vam firma to isplacuje preko dodatnih popusta prilikom kupovine.
 
Medutim, CaliVita International se ne zaustavlja ovde. Ona ce Vas stimulisati i nagradivati sv dok Vi želite da preporucujete njene proizvode, tako da u skladu sa Vašim ambicijama možete doci i do dobre zarade na mesecnom nivou u obliku keša na Vašem racunu.
 
Ako želite da vidite poslovnu ponudu CaliVita International, kliknite OVDE.