Culevit za prirodnu regeneraciju tela i apoptoza kao antitumorska zaštita

Culevit (180 tableta)

Culevit - Antitumorska zastita
Kada preporučujemo Culevit ?
 
  • Kada vam je potrebna pomoć kod regeneracije tela
  • Tokom perioda oporavka nakon operacija, povreda i ozbiljnih bolesti
  • U slučaju kancera, kao suplement propisanoj terapiji, uz saglasnost lekara

Culevit možete da kupite u vašoj zemlji !

SRBIJA

5979.00 rsd + post

NARUČITE U SRBIJI

HRVATSKA

262.10 kn + post

NARUČITE U HRVATSKOJ

SLOVENIJA

33.00 eur + post

NARUČITE U SLOVENIJI

B i H

66.30 km + post

NARUČITE U B i H

MAKEDONIJA

 

Trenutno nema

EVROPSKA UNIJA

ZA ZEMLJE EU

ODABERITE VAŠU ZEMLJU !


Culevit je prirodna mešavina vitamina i aminokiselina koja sadrži značajne količine vitamina, aminokiselina i drugih gradivnih elemenata ćelija, koje su veoma važne za regeneraciju i jačanje tela u slučaju ozbiljnih bolesti, oslabljenog zdravlja, gubitka telesne težine i loše opšte kondicije. Culevit može da pomogne u prevenciji i tretmanu nekontrolisanog deljenja ćelija, a takode je koristan i kao podrška odbrambenom mehanizmu tela u odbrani od kancera.

 

Otkriće „pasivne antitumorske zaštite – apoptoza“ koja se nalazi u cirkulatornom sistemu postaje sve više priznato u naučnim krugovima. Ovaj sistem je odgovoran za zaštitu organizma od tumora i njegovo dejstvo se može popraviti kontinuiranom primenom adekvatnih nutritijenata.

 

Biohemičar Ðula Kulčar je tokom dugogodišnjeg istraživačkog rada došao do zaključka da u ljudskom organizmu postoji jedan odbrambeni sistem protiv pojave tumora. Ovaj sistem uništava abnormalne ćelije. Mađarski istraživac je dokazao da u slučaju adekvatne ishrane organizma funkcioniše odbrambena linija od malignih bolesti na molekularnom nivou. Sistem odbrane, kako je pretpostavio Ðula Kulcar, zasnovan je na postojanju razlika izmedju metaboličkih svojstava zdravih i patoloških ćelija.

 

Zdrave ćelije apsorbuju neophodne kolicine nutritijenata za njihov metabolizam. Oni se transportuju sistemom za cirkulaciju i mogu biti činioci nekih antitumorskih sistema odbrane. Za razliku od njih, tumorske ćelije pokušavaju da apsorbuju sve raspoložive količine nutritijenata koje se nalaze oko njih, na račun zdravih ćelija. Ovakva „pohlepa“ ne može da prođe nekažnjena, jer postoji informacija usadena u memoriju ćelije – momenat zasićenja hranljivim supstancama koji je retko postizan u davna vremena, kada smo se borili za opstanak. Telo takvoj celiji šalje signal da započne proces vlastitog samouništenja, koji se prenosi molekulima prisutnim u cirkulaciji.

 

Prema Kulčaru, u organizmu postoji sistem, koji on naziva pasivni odbrambeni sistem, koji cini 16 razlicitih molekula, uvek prisutnih u telesnoj cirkulaciji. Kako se ove materije u velikim količinama apsorbuju u obolele ćelije, tako se i informacija prenosi do njih. Ove supstance zapocinju proces koji naucnici nazivaju „programirana celijska smrt“ ili, strucnije apoptoza, kojim se uništavaju nepoželjne ćelije.

 

Sistem odbrane.

Sastav:

Vitamin C
35 mg
Vitamin B6 (piridoksin)
1 mg
Vitamin B2
0.8 mg
Biotin
0.08 mg
Arginin
78.39 mg
Fenilalanin
33.04 mg
Histidin
31.03 mg
Metjonin
29.84 mg
Triptofan
15.32 mg
Jabucna kiselina
23.47 mg
Adenin
2.26 mg
Pakovanje:   180 tableta
 
Upotreba:    1 tableta dnevno za regeneraciju i oporavak organizma posle operacija, povreda ili bolesti ili po preporuci lekara.
Culevit - Antitumorska zastita
Zemlje u kojima možete naručiti proizvode:
 
Slovenija, Hrvatska, Bosna i Hercegovina,
Srbija, Makedonija i ostale zemlje EU
 
PRIRODA JE NAŠ TAJNI SASTOJAK !

Naručite Culevit u vašoj zemlji !

SRBIJA

5979.00 rsd + post

NARUČITE U SRBIJI

HRVATSKA

262.10 kn + post

NARUČITE U HRVATSKOJ

SLOVENIJA

33.00 eur + post

NARUČITE U SLOVENIJI

B i H

66.30 km + post

NARUČITE U B i H

MAKEDONIJA

 

Trenutno nema

EVROPSKA UNIJA

ZA ZEMLJE EU

ODABERITE VAŠU ZEMLJU !