Omiljeni dečji multivitamin

Gummy Kids omiljeni multivitamin za decu

Multivitamin za decu u prelaznom periodu

Dok se često u martu još borimo sa snegom, u aprilu usled nagle promene u vremenskim uslovima, uglavnom se odjednom nađemo u pravim letnjim prilikama. Ova tendencija naglih vremenskih promena je vrlo zahtevna za naš organizam, naročito ako smo prestali sa uzimanjem vitamina nakon završetka zimskog perioda. Još jedna stvar koju treba zapamtiti je, da sadržaj vitamina u prehrambenim proizvodima danas nije ni blizu onoga što je nekad bilo, i što je još gore, voće i povrće koje stavljamo na naše stolove gubi mnogo od hranljivog sadržaja tokom transporta, skladištenja i kuvanja. Na žalost, današnje savremeno društveno uređenje sa opšteprisutnom stalnom žurbom nedvosmisleno ostavlja trag ne samo na naše zdravlje, već i na zdravlje naše dece! Od posebnog je značaja da obezbedimo redovan unos neophodnih vitamina, minerala i oligoelemenata potrebnih za zdrav razvoj dece, jer ukoliko tokom dužeg vremenskog perioda postoji nedostatak istih, to može rezultirati pojavom uobičajenih simptoma klasične vitaminske deficijencije. Zbog toga će deca ranije da se zamaraju, može doći do gubitka apetita i koncentracije, što će dovesti i do slabijeg učinka u školi, a oni takođe mogu lakše da dobiju razne zaraze ili obolenja.

Zdravlje sa zadovoljstvom

Ali šta se dešava, ukoliko naše dete odbija da konzumira zdrave namirnice, pa čak i dosadne vitamine lošeg ukusa? Naša motivacija je bila savlađivanje ovog problema, kada smo razvijali Gummy Kids, koji može da se daje već od druge godine starosti. Sigurni smo, da više neće biti potrebe za tim da teškom mukom nagovaramo decu da uzmu vitamine, već će baš naprotiv, sa velikim zavoljstvom uzimati, pa čak će i sami da traže. 

Gummy Kids_2

Naravno da je omiljeni preparat dece!

Zašto? Zato što su Gummy Kids šareni i ukusni. Lako se mogu sažvakati i gumene bombonice bogate vitaminima imaju prirodnu aromu trešnje, narandže i šumskog voća, a pored toga su i izuzetno zanimljive, jer su u obliku dinosaurusa! Posebnu pažnju smo posvetili tome, da naše gumene bombone ne sadrže veštačke boje ili pojačivače ukusa, već samo “blaga” prirode. Naš multivitaminski preparat obezbeđuje vitamine, minerale i oligoelemente potrebne za zdrav i uravnotežen razvoj dece i doprinosi razvoju odgovarajućeg imuniteta.

Gummy Kids

Multivitamin za decu