B Kompleks vitamina za eliminisanje posledica stresa

Stress Management (100 tableta)

B kompleks vitamina protiv stresa
 

 

Kome preporučujemo?

 

  • B kompleks Stress Management je prvenstveno namenjen osobama koje su svakodnevno izložene uticaju stresa. Usled štetnog uticaja stresa, povećavaju se potrebe organizma za energijom i vitaminima. Kompleks vitamina B pozitivno utiče na nervni sistem, a predstavlja i važan element energetskih procesa u našem organizmu.


 

Stress Management možete da kupite u vašoj zemlji !

SRBIJA

1919,00 rsd + post

NARUČITE U SRBIJI

HRVATSKA

105.26 kn + post

NARUČITE U HRVATSKOJ

SLOVENIJA

16.00 eur + post

NARUČITE U SLOVENIJI

B i H

29.00 km + post

NARUČITE U B i H

MAKEDONIJA

702.00 mkd + post

NARUČITE U MAKEDONIJI

EVROPSKA UNIJA

ZA ZEMLJE EU

ODABERITE VAŠU ZEMLJU !


Preparat koji sadrži B kompleks vitamine i vitamin C. Pod uticajem stresa potrebe organizma za vitaminima se povećavaju i lakše nastaje njihov manjak koji može dovesti do oboljenja.

 

Sastav preparata je optimalan za osobe koje su svakodnevno izložene uticajima stresa.

 

Vitamini rastvorljivi u vodi.

Tiamin (vitamin B1): igra važnu ulogu u metabolizmu ugljenih hidrata, a nezamenljive za normalnu funkciju mišića i nervnog sistema.

Riboflavin (vitamin B2): igra ulogu u ugradnji gvožđa (proizvodnja hemoglobina), u sintezi belančevina i u razgradnji masti i ugljenih hidrata.

Niacinamid (vitamin B3): igra bitnu ulogu u biološkoj oksidaciji, u proizvodnji energije i u razgradnji i izgradnji ugljenih hidrata i masti. Neophodan je za normalno funkcionisanje probavnog i nervnog sistema, kao i za sintezu nekih hormona.

Folna kiselina (vitamin B4): zajedno sa drugim vitaminima u ovom b kompleks preparatu učestvuje u formiranju crvenih krvnih zrnaca i poboljšava efikasnost apsorpcije gvožđa. Potpomaže metabolizam pojedinih aminokiselina i sintezu nukleinskih kiselina. Prema iskustvima, manjak folne kiseline u periodu rane trudnoće može da dovede do nastanka urođenih anomalija na plodu (npr. rascep kičme – spina biffida).

Pantotenska kiselina (vitamin B5): učestvuje u pretvaranju ugljenih hidrata i masti u energiju. Potpomaže izgradnju epiderma i utiče na rast kose. Od vitalnog je značaja za normalnu funkciju nadbubnežne žlezde.

 

Piridoksin (vitamin B6): kao sastavni deo brojnih enzima učestvuje u metabolizmu aminokiselina, esencijalnih kiselina i gvožđa.

 

Biotin (vitamin B7): sastevni je deo brojnih enzima koji igraju ulogu u metabolizmu belančevina, ugljenih hidrata i masti.

 

Holin (vitamin B8): potpomaže iskorišćavanje masnih kiselina u organizmu, štiti jetru od zamašćivanja i sprečava taloženje holesterola na zidove krvnih sudova.

Inozitol (vitamin B9): igra ulogu u rastu kose, u sprečavanju zakrečavanja krvnih sudova i u prenošenju nervnih impulsa. Predstavlja materiju koja razgrađuje masti.

 

Pare-amino-benzoenska kiselina (vitamin B10): učestvuje u metabolizmu gvožđa i nastajanju crvenih krvnih zrnaca. Potpomaže nastajanje folne kiseline i apsorpciju pantotenske kiseline.

 

Cijanokobalamin (vitamin B12): igra ulogu u sintezi belančevina i u metaboličkim procesima ugljenih hidrata i masnih kiselina, a važan je i za formiranje crvenih krvnih zrnaca. Stimuliše rast i popravlja apetit.

 

B kompleks Stress Management za miran život.

Sastav:

Vitamin B1
1.3 mg
Vitamin B2
1.8 mg
Niacinamid
15 mg
Pantotenska kiselina
5 mg
Vitamin B6 (piridoksin)
2 mg
Folna kiselina
100  µg
Holin
100 mg
Inozitol
100 mg
Vitamin B12
2  µg
Vitamin C
60 mg
Magnezijum
13.5 mg

Pakovanje:    100 tableta

Upotreba:    Ukoliko lekar drugacije ne odredi, 1-3 tablete dnevno.

B kompleks vitamina protiv stresa
Zemlje u kojima možete naručiti proizvode:
 
Slovenija, Hrvatska, Bosna i Hercegovina,
Srbija, Makedonija i ostale zemlje EU
 
PRIRODA JE NAŠ TAJNI SASTOJAK !

 

Kupite Stress Management u vašoj zemlji !

SRBIJA

1919,00 rsd + post

NARUČITE U SRBIJI

HRVATSKA

105.26 kn + post

NARUČITE U HRVATSKOJ

SLOVENIJA

16.00 eur + post

NARUČITE U SLOVENIJI

B i H

29.00 km + post

NARUČITE U B i H

MAKEDONIJA

702.00 mkd + post

NARUČITE U MAKEDONIJI

EVROPSKA UNIJA

ZA ZEMLJE EU

ODABERITE VAŠU ZEMLJU !