Arginin Plus – neophodna aminokiselina

Arginine Plus (100 tableta)

Arginin Plus - za sirenje krvnih sudova
Kada preporučujemo arginin?
 
  • Ako ste sportista ili se bavite bodibildingom zbog toga što može da podstakne cirkulaciju kiseonika i nutrijenata, rast i regeneraciju mišićne mase
  • Ukoliko se bavite teškim fizičkim radom
  • Ako vam je potrebna sinteza proteina i sekrecija hormona rasta i insulina
  • Usled vazodilatacionog efekta, doprinosi zaštiti kardiovaskularnog sistema
  • Ako ste u procesu detoksikacije
  • Ukoliko želite poboljšanje seksualnih performansi

Arginin Plus možete da kupite u vašoj zemlji !

SRBIJA

2889,00 rsd + post

NARUČITE U SRBIJI

HRVATSKA

182.10 kn + post

PORUDŽBENICA HRVATSKA

SLOVENIJA

26.30 eur + post

NARUČITE U SLOVENIJI

B i H

42.70 km + post

NARUČITE U B i H

MAKEDONIJA

1256,00 mkd + post

NARUČITE U MAKEDONIJI

E U

ZA ZEMLJE EU

ODABERITE VAŠU ZEMLJU !

Iako je naše telo u stanju da sintetiše arginin, postoje određene situacije u životu kada ta sinteza opada. Jedna od takvih situacija su stresne situacije, koje često doživljavamo i koje mnogi od nas dobro poznaju. Primena arginina se značajno uvećala, jer poseduje nekoliko dobro poznatih blagotvornih uticaja. Utiče na opšte fizicko stanje organizma i širenje krvnih sudova, zbog čega je omiljen među sportistima.

Arginin je prirodna materija koja pripada grupi aminokiselina, koji je veoma potreban, jer ima važnu funkciju u izgradnji kolagena u vezivnom tkivu, širenju krvnih sudova i detoksikacionim procesima. Svakodnevna ishrana, počevši od dijetetskih proizvoda od mesa i semenki se sastoji od velikih količina arginina, ali procesi varenja nekad ne mogu da obezbede onoliko koliko treba organizmu.

Zato je unos u vidu dodatka veoma blagotvoran za organizam. U našem organizmu iz arginina nastaje azot monoksid (NO). Azot monoksid ima efekat na širenje krvnih sudova, što utiče na normalnu cirkulaciju. Azot monoksid potpomaže protok krvi do svake ćelije, unapreduje snabdevanje ćelija hranljivim materijama i kiseonikom, a pozitivno deluje i na potenciju, jer popravlja mikrocirkulaciju, a takode pomaže i regeneraciju jetre.

Arginin pomaže sintezu proteina, stimuliše lučenje hormona rasta i insulina, pa ga zbog toga koriste sportisti za poboljšanje rasta mišićne mase. Blagotvorno utiče na proces detoksikacije, jer smanjuje nusproizvode nastale radom metabolizma. To je pred-supstanca kreatina, koji je osnovni energetski snabdevač molekula. Stvaranje arginina može biti smanjeno usled uticaja određenih stanja (na primer stres, iscrpljujući fizički rad, loše varenje).

Jetra je centar metabolizma ugljenih hidrata, masti i belančevina. Sinteza i razgradnja aminokiselina se takođe delimično odvija u jetri.

Ovaj organ je odgovoran i za proizvodnju krvi. Jetra učestvuje u regulisanju nivoa šećera u krvi.

Neutralizacija toksičnih materija koje se nakupljaju tokom metaboličkih procesa takođe je zadatak jetre. Funkcionalne smetnje koje nestaju usled oboljenja jetre neposredno utiču na pomenute procese. Međutim, klinički simptomi se javljaju samo u slučaju ozbiljnijeg oštećenja jetre, ali njeno zamašćenje, koje rezultira cirozom, započinje već znatno ranije. Činioci koji prouzrokuju oštećenje jetre mogu bili: trovanje hemijskim sredstvima, stalno uzimanje lekova, neumerena potrošnja alkohola i virusne infekcije.

Arginin i druge aminokiseline štite jetru. One pomažu jetri u obavljanju njenog zadatka na detoksikaciji i pomažu joj da neutrališe štetne i toksidne nusproizvode metaboličkih procesa u našem organizmu. Arginin sa smatra i dejstvenim principom koji pojačava potenciju.

Agrinin PLus su tablete aminokiselina i oligoelemenata za zaštitu jetre.

Preporučuju se prvenstveno redovnim potrošačima lekova i alkohola.

 
 

Sastav:      

L-arginin                 
500 mg
Mangan
600  µg
Kobalt
50  µg
Alfa-ketoglutarna kiselina
50 mg

PAŽNJA!

Arginin se NE preporučuje dijabeticarima jer stimuliše lučenje insulina!

Ne preporučuje se primena preparata tokom trudnoće i dojenja!

Osobe koje uzimaju odredene medikamente kao npr. za regulisanje krvnog pritiska, diuretike i antikoagulante bi trebalo da potraže medicinski savet od stručnjaka pre upotrebe ovog preparata.

Pakovanje: 100 tableta
Doziranje: Ukoliko lekar drugačije ne odredi, 3-6 tableta dnevno.

Arginin Plus - za sirenje krvnih sudova
 Zemlje u kojima možete naručiti proizvode:
 
Slovenija, Hrvatska, Bosna i Hercegovina,
Srbija, Makedonija i ostale zemlje EU
 
PRIRODA JE NAŠ TAJNI SASTOJAK !

Naručite Arginin Plus u vašoj zemlji !

SRBIJA

2889,00 rsd + post

NARUČITE U SRBIJI

HRVATSKA

182.10 kn + post

PORUDŽBENICA HRVATSKA

SLOVENIJA

26.30 eur + post

NARUČITE U SLOVENIJI

B i H

42.70 km + post

NARUČITE U B i H

MAKEDONIJA

1256,00 mkd + post

NARUČITE U MAKEDONIJI

E U

ZA ZEMLJE EU

ODABERITE VAŠU ZEMLJU !