Protiv virusa i bakterija uz pomoć prirodnih preparata

Prirodni preparati protiv virusa i bakterija

Protiv virusa, kada je reč o upalama kao i proiv bakterija, pored konvencionalnih lekova moogu u mnogome da pomognu i kvalitetni dodaci ishrani, čajevi i razno lekovito bilje, pogotovo kada je preventiva u pitanju.

Virusi, iako su veoma proste i primitivne građe (čak i ne spadaju u žive organizme), izazivaju teške i dugoročne negativne efekte i posledice svojim domaćinima, i kao takvi su predmet pomnog proučavanja u medicini, mikrobiologiji, virusologiji, u stanju su da se inkorporišu u ćeliju domaćina, te otpočnu sa metabolizmom.

Pre sezone gripe, u jesen i proleće dobro je pripremiti organizam za dobru žaštitu od virusa i bakterija, te bolesti koje oni uzrokuju. Virago i Immunaid su dodaci ishrani koji sadrže biljku Mačja kandža koja je veoma efikasna protiv virusa i bakterija a istovremeno povoljno utiče i jača imuni sistem. Tu je dodat i cink koji pojačava dejstvo imunog sistema protiv virusa i bakterija. Paraprotex sadrži ceo arsenal lekovitog bilja u funkciji jačanja imuniteta a posebno je usmeren za eliminisanje virusnih i bakterijskih infekcija kao i otklanjanje raznih parazita iz tela.

 

Da bi znali koji preparati bi dali najbolje rezultate potreban je individualni program za Vas.
 
Preporuke i smernice za Vas možete da dobijete preko savetovališta,
ili ako želite da to bude najbrže moguće, možete da zatražite direktno mailom.
 
Izrada individualnog programa i preporuke su potpuno besplatni!
 

 

Odaberite svoju zaštitu od virusa i bakterija: