Anticelulit krema C-RX

C-RX Krema (150 ml)

Anticelulit krema C-RX

Kada preporučujemo anticelulit kremu C-RX?

  • Kada želite da se oslobodite celulita
  • Kada želite da dopunite dijetu za mršavljenje i lepši oblik tela
  • Kao dodatak dijeti za detoksikaciju

 

C-RX Kremu možete da kupite u vašoj zemlji !

SRBIJA

1849.00 rsd + post

PORUDŽBENICA SRBIJA

HRVATSKA

Trenutno nema

SLOVENIJA

Trenutno nema

B i H

Trenutno nema

MAKEDONIJA

Trenutno nema


Celulit je iritirajući fenomen koji se pojavljuje na našem telu, a prouzrokuju ga vlakna koja se deponuju i akumuliraju u vezivnom tkivu kože, kao i slabljenje samog vezivnog tkiva.

Aktivni sastojci anticelulit C-Rx kreme (zeleni čaj, ruzmarin) stimulišu cirkulaciju i protok krvi, potpomažu detoksikaciju tkiva i metabolizma masnog i vezivnog tkiva, što kožu čini glatkom i zategnutom.

Saponinski sadržaj nevena poboljšava lokalnu cirkulaciju, dok pasji trn intenzivira metabolizam. Provitamin B5 i bisabolol regenerišu kožu i čine je svilenom.

Prilikom spoljašnjeg tretiranja celulita velika pažnja se mora posvetiti procesima, koji doprinose ili poboljšavaju metabolizam i cirkulaciju, jer se tako lakše oslobađamo i nagomilanih štetnih materija.

C-Rx krema sa svojim pažljivo odabranim sastojcima može biti od pomoći u vidu dodatnog sredstva prilikom tretiranja celulita.

Celulit sa svojim neprijatnim simptomima naspram opšte prihvaćenog ubeđenja ne pogađa samo ženske osobe. Sve češće se javlja i među muškom populacijom, pa čak ponekad i kod dece.

Nagomilavanje određenih materija (masti, voda i toksične materije) se zadržavaju u vezivnom tkivu, od čega se možemo osloboditi na lakši način sa primenom anticelulit C-Rx kreme zahvaljujući njenim aktivnim sastojcima.

Pakovanje:    150 ml
Upotreba:    Po potrebi
 
Upotreba:

Anticelulit kremom detaljno masirati problematičnu oblast kože dvaput dnevno, u cilju intenziviranja absorpcije i bolje ishranjenosti tkiva! Preporučujemo tuširanje hladnom i toplom vodom naizmenično i trljanje problematičnih oblasti sunđerom pre upotrebe ovog preparata. Upotreba se preporučuje tokom perioda od najmanje tri do šest meseci uz odgovarajući životni stil i površinski tretman. Za dobijanje dugoročnih rezultata dodatni tretmani i održavanje mogu biti neophodni.

Pažnja!
Samo za spoljnu upotrebu! Izbegavati dodir sa očima! Ne primenjivati proizvod u slučaju povećane osetljivosti na njegove sastojke ili u slučaju iritacije kože i kožnih oboljenja. Ukoliko primetite bilo kakve probleme tokom upotrebe, molimo vas da se obratite svom lekaru! Trudnicama, dojiljama i deci se ne preporučuje.
C-RX Krema protiv celulita
Zemlje u kojima možete naruciti proizvode:
 
Slovenija, Hrvatska, Bosna i Hercegovina,
Srbija, Makedonija i ostale zemlje EU
 
PRIRODA JE NAŠ TAJNI SASTOJAK !

 

Kupite C-RX Kremu u vašoj zemlji !

SRBIJA

1849.00 rsd + post

PORUDŽBENICA SRBIJA

HRVATSKA

Trenutno nema

SLOVENIJA

Trenutno nema

B i H

Trenutno nema

MAKEDONIJA

Trenutno nema