Amazonska Graviola, Aloe Vera, Mangostin i Nopal – Gravital Juice

Gravital Juice (946 ml)

Gravital Juice - Amazonska graviola

Amazonska graviola :

  • Kada želite zaštitu od štetnih uzročnika koji napadaju organizam.
  • Kada imate gljivična obolenja.
  • Kada vam je potrebno ublažavanje simptoma zapaljenja, upale zglobova i reumatskih bolova.
  • Ukoliko tražite efikasnu antioksidativnu zaštitu, graviola sa svojim visokim sadržajem vitamina C može uspešno da se izbori sa štetnim dejstvom slobodnih radikala.

Gravital Juice možete da kupite u vašoj zemlji !

SRBIJA

6279.00 rsd + post

PORUDŽBENICA SRBIJA

HRVATSKA

331.58 kn + post

PORUDŽBENICA HRVATSKA

SLOVENIJA

49.00 eur + post

PORUDŽBENICA SLOVENIJA

B i H

Trenutno nema

MAKEDONIJA

Trenutno nema

EVROPSKA UNIJA

ZA ZEMLJE EU

ODABERITE VAŠU ZEMLJU !


Supervoće u akciji

Glavni aktivni sastojak GraVital Juice preparata je amaonska graviola (Annona muricata),  kao i već dobro poznata i omiljena biljka Aloe Vera. Graviola koja raste u Srednjoj i Južnoj Americi, gde lokalni domorodci vec vekovima koriste velike zelene trnovite plodove ove biljke za tretiranje bakterijskih i gljivičnih infekcija, kao i protiv raznih zapaljenskih procesa. Ukus biljke podseća na mešavinu jagoda i ananasa, i sadrži velike količine vitamina C i B, kao i mineralne materije. Voćni sok sadrži još i mangostin i nopal.

Prirodna odbrana

Naš organizam skoro neprestano biva izložen napadima oboljenja bakterijskog porekla. Takvo je na primer i pijelitis (upala karlice bubrega), upala krajnika (česta pojava zimi), kao i upala pluća i bronhitis. U tim slučajevima jedna kura antibioticima može da predstavlja rešenje. U tim slučajevima, neophodno je uzimati i probiotike, o čemu smo vec i ranije pisali, međutim, retko je pisano o tome, kakva prirodna sredstva mogu da se koriste u svrhu zamene antibiotika, ili da se pojača njihovo dejstvo. Amazonska graviola se pokazala uspešnom u sprečavanju širenja i razmnožavanja više vrsta bakterija, dok se za polifenole Aloe Vera dokazalo antibakterijsko dejstvo čak i u slučaju bakterija poput E.coli, Staphylococcus aureus ili Pseudomonas.

GraVital Juice kao tečni ParaProteX

Preparat ParaProteX ima izuzetnu popularnost među korisnicima proizvoda CaliVita International, jer je zahvaljujući svom izuzetno efikasnom dejstvu koje ostvaruje protiv virusa, bakterija i gljivica, uspešno pomogao u rešavanju zdravstvenih problema mnogih osoba. GraVital Juice tečni preparat može da pomogne svim onim osobama, koje ne vole da koriste tablete, ne mogu da ih progutaju, ili bi voleli da uživaju u svim prednostima koje pruža jedan sličan preparat poreklom iz organskog uzgoja.
 
Vrše se brojna ispitivanja, koja za cilj imaju dokazivanje efikasnosti dejstva graviole protiv malignih obolenja. Najveći i najstariji privatni centar za ispitivanje malignih obolenja, Memorial Sloan Kettering Cancer Center, već je dao izjavu, da iako još nisu vršena ispitivanja na ljudima, ali preliminarna ispitivanja ukazuju, da amazonska graviola u ekstraktu može uspešno da spreči razvoj kancera dojke, pankreasa i kože.
 
Sastav:
 
9585 mg   Pire ploda organske graviole
8580 mg   Organski Aloe Vera sok
1430 mg   Pire organskog mangostina
1430 mg   Organski nopal
Gravital Juice - amazonska graviola
Zemlje u kojima možete naručiti proizvode:
 
Slovenija, Hrvatska, Bosna i Hercegovina,
Srbija, Makedonija i ostale zemlje EU
 
PRIRODA JE NAŠ TAJNI SASTOJAK !

 Naručite Gravital Juice u vašoj zemlji !

SRBIJA

6279.00 rsd + post

PORUDŽBENICA SRBIJA

HRVATSKA

331.58 kn + post

PORUDŽBENICA HRVATSKA

SLOVENIJA

49.00 eur + post

PORUDŽBENICA SLOVENIJA

B i H

Trenutno nema

MAKEDONIJA

Trenutno nema

EVROPSKA UNIJA

ZA ZEMLJE EU

ODABERITE VAŠU ZEMLJU !