Vitamin D3 u kapima za celu porodicu D-Drops

Zbog čega nam je potreban vitamin D?

Porodica sa stilom - zdrava ishrana, zdrav zivot
Suplementacija ovim vitaminom je od posebnog značaja tokom mračnije jesenje i zimske sezone, u trudnoći, za decu u razvoju, nakon menopauze i za starije, kao i u slučaju problema sa apsorpcijom vitamina D i gojaznosti (hronični gastrointestinalni poremećaj, Kronova bolest, ulcerozni kolitis).

Uz pomoć CaliVite® možete veoma lako učiniti nešto pozitivno za svoje zdravlje, i to uz pomoć prirodnih sastojaka! Iskoristite ovu mogućnost! * Racunajuci sa preporučenom dnevnom primenom (za odrasle 1 kap – 400 IJ/dnevno)

Pažnja!

-          Nemojte prekoračiti preporučenu dnevnu količinu!
-          Čuvati na tamnom, suvom i hladnom mestu, zatvoreno, po otvaranju bočicu čuvati u frižideru, ne zamrzavati!
-          U slučaju hiperkalcemije se ne preporučuje uzimanje preparata D-drops!
-          Ukoliko imate sarkodiozu ili kamen u bubregu potražite lekarski savet pre uzimanja preparata!
-          Ukoliko već koristite neki drugi preparat koji sadrži vitamin D, pre uzimanja D-drops potražite lekarski savet!


Aktivni sastojci / kap:   Vitamin D3   400I.J.

Pakovanje:  30 ml

Doziranje:   0.033 ml (jedna kap)

Broj doza u jednoj bočici:  900
D-drops


Darkfield mikroskop - pogled na Vase zdravlje iz najbolje loze


Darkfield dijagnostika
Pregled žive kapi krvi
Pogled na Vaše zdravlje
iz najbolje lože

VAŽNO !
Dodaci ishrani ne mogu da zamene uravnoteženu i raznovrsnu ishranu praćenu zdravim načinom života i fizičkom aktivnošću.
IZJAVA O ODRICANJU ODGOVORNOSTI
Svi tekstovi i članci su samo neobavezne informacije. Koristite ih na svoju ličnu odgovornost. O svakom pitanju, predlogu ili informaciji iz teksta konsultujte stručnu osobu ili lekara.
zivisastilom.com
Vlasnik i autor ove web prezentacije je nezavisni distributer proizvoda CaliVIta® International. Pomenuti nezavisni distributer je isključivo odgovoran za sadržaj ovog sajta i CaliVIta® International nije odgovorna za isti.
Copyright © zivisastilom.com. 2012-2015 Sva prava zadržana- Designed & developed by LEV.
Pogledajte kako možete da
nabavite ovaj proizvodOVDE
CaliVita - logo

Prvenstveno za zdravo formiranje kostiju i za njihovo održavanje – to je prva stvar na koju svi pomisle. Međutim zahvaljuljući nedavno sprovedenim studijama ispostavilo se, da vitamin D ima izvanredno kompleksnu i veoma važnu ulogu u zdravom funkcionisanju ljudskog organizma, mnogo više nego što se ranije verovalo. I sada već takođe znamo da uprkos tome da ga naše telo stvara uz pomoć UV-B zraka, njegov nedostatak postaje veoma rasprostranjena “bolest”.
OVDE PITAJTE
STRUČNJAKA
POSTAVITE PITANJE LEKARU


Listeneng
Whispering

Postavite pitanje lekaru
Za informacije o novostima i akcijama prijavite se ovde:
Vaš E-mail:

Kako dolazi do toga?

Izgleda da je to zato, što ne provodimo dovoljno vremena na otvorenom. I zbog toga, što “zahvaljuljući” vremenskim prilikama i načinu života, na severnoj hemisferi nismo izloženi suncu u tolikoj meri, koja bi bila zadovoljavajuća i obezbedila proivodnju dovoljnih količina vitamina D. A pored toga, količine – koje se sintetišu – a variraju od jednog do drugog godišnjeg doba, nisu uvek dovoljne, na primer zimi su skoro beznačajne. Česta i dugotrajna primena određenih lekova takođe blokira stvaranje vitamina D (anti-inflamatorni lekovi na bazi steroida, kao i lekovi za snižavanje holesterola); pored toga usled starenja, u još većoj meri se smanjuje sposobnost organizma za stvaranje vitamina D, a ishranom pokrivamo samo jedan delić dnevnih potreba.

Važnost vitamina D

Ispitivanjem opšte populacije i analizom dobijenih podataka iz poslednjih nekoliko godina, možemo doći do zaključka, da vitamin D zapravo dođe kao panacea. Učestvuje ne samo u izgradnji i održavanju zdravlja kostiju i zuba, već takođe doprinosi i smanjenju rizika od nastajanja nekoliko vrsta kancera (debelog creva, dojke), štiti od obe vrste dijabetesa i može blagotvorno da utiče na zdravlje ženskog hormonalnog sistema i na plodnost. Tokom trudnoće i dojenja je od ogromnog značaja, a pored toga može pomoći i u zaštiti od usporavanja razvoja nervnih i psihičkih obolenja (kao npr.: šizofrenije, multiple skleroze, demencije, Parkinsonove bolesti, autizma, epilepsije, Alchajmerove bolesti, depresije, post-natalne depresije). Tojest ukratko, pravilnim unosom možemo umnogome doprineti zaštiti i poboljšanju zdravlja. Nasuprot tome kako se do sada verovalo, predoziranje se ne može tako lako ostvariti, pošto se simptomi predoziranja javljaju samo u slučajevima suplementacije ekstremno visokih doza (10 000 IU) tokom perioda u trajanju od nekoliko meseci. Međutim potrebe za vitaminom D se menjaju u zavisnosti od zdravstvenog stanja i starosti, a nedostatak povećava rizik od nastajanja bolesti u svakom slučaju. U detinjstvu je od izuzetno velikog značaja za pravilan razvoj kostiju, i normalno funkcionisanje mišića, a kasnije odgovarajući unos vitamina D može smanjiti rizik od nastajanja kardiovaskularnih i autoimunih obolenja, kao i raznih zapaljenja. U starijem dobu, pomaže u prevenciji gubitka koštane mase, kao i očuvanje snage mišića i mentalne svežine, dok se tokom trudnoće – kada je nedostatak vitamina D izrazito česta pojava – pomaže očuvanje zdravlja majke i fetusa, a kasnije može uticati na razvoj i zdravlje deteta. U slučaju nedostatka, rizik od srčanog infarkta raste 2.5 puta, a dolazi i do podizanja nivoa krvnog pritiska. Gojazne osobe imaju veće potrebe za vitaminom D naspram proseka, a istovremeno odgovarajući unos vitamina D bi kod njih imao pozitivno dejstvo na insulinsku rezistenciju.
D drops Vitamin D za stare i mlade from Zoran Stojcevski
Zemlje u kojima možete naručiti proizvode:

Slovenija, Hrvatska, Bosna i Hercegovina,
Srbija, Makedonija i ostale zemlje EU

PRIRODA JE NAŠ TAJNI SASTOJAK !

Zabeležite ovu stranicu!
Pritisnite
CTRL + D
ODABERITE SVOJU PORUDŽBENICU !
S R B I J A
S L O V E N I J A
H R V A T S K A
B   i   H
M A K E D O N I J A
2189.00 RSD
18.90 EUR
144.21 KN
36.40 KM
1067.00 MKD
+ 200 - 300 din post
+ 6 eur post
+ 15 kn post
+ 9 km post
MKD
D-drops
S R B I J A
S L O V E N I J A
H R V A T S K A
B   i   H
M A K E D O N I J A
2189.00 RSD
18.90 EUR
144.21 KN
36.40 KM
1067.00 MKD
+ 200 - 300 din post
+ 6 eur post
+ 15 kn post
+ 9 km post
MKD
Certifikati proizvoda